Πολιτική

25/03/2025 17:50 Τελευταία ενημέρωση : 25/03/2025 18:02

25η Μαρτίου - Ανδρουλάκης: Έκαναν παγκόσμιο σύμβολο το “Ελευθερία ή Θάνατος”

Τι δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

25η Μαρτίου - Ανδρουλάκης: Έκαναν παγκόσμιο σύμβολο το “Ελευθερία ή Θάνατος”
-

Άκουσε το άρθρο

«Τιμούμε σήμερα τους προγόνους μας που πολέμησαν απέναντι στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, για να είμαστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Αυτούς που με τη θυσία τους, έκαναν παγκόσμιο σύμβολο το "Ελευθερία ή Θάνατος"», επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε δήλωση του μετά τη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι «σήμερα, 204 χρόνια μετά, έχουμε κι εμείς χρέος να εργαστούμε για να ενισχύσουμε όλους τους συντελεστές εθνικής ισχύος: την οικονομία, την άμυνα, το δημογραφικό και την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς».

«Έτσι θα είμαστε μια ισχυρή δύναμη αποτροπής απέναντι σε όσους επιβουλεύονται τα εθνικά μας συμφέροντα», τόνισε, ευχόμενος «χρόνια πολλά σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα».

Ειδήσεις σήμερα: 

Χανιά: Χτύπησε τη γυναίκα του κι έφυγε με το 15 ημερών βρέφος τους

Αιγάλεω: Οδηγός μηχανής τραυμάτισε αστυνομικό προσπαθώντας να διαφύγει

Ερντογάν: Βάνδαλοι οι διαδηλωτές υπέρ του Ιμάμογλου

12345   8910
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)