Πολιτική
Μαρκόπουλος κατά Γεωργιάδη για το τένις με Κασσελάκη: Θα πρέπει να έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί…
«Φαντάζεστε εμένα να παίζω τάβλι με τον Πολάκη που καθημερινά καθυβρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Οικονομικών.

Άκουσε το άρθρο
Εξαιρετικά αιχμηρός κατά του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, εμφανίστηκε ο υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μαρκόπουλος, με αφορμή τον αγώνα τένις που έπαιξαν Γεωργιάδης και Κασσελάκης.
«Νομίζω ότι ο Άδωνις θα πρέπει να έχει σοβαρότερα πράγματα για να ασχοληθεί αυτό το διάστημα, από το να παίζει τένις με έναν πολιτικό μας αντίπαλο που έχει εξυβρίσει κατά συρροή τον πρωθυπουργό και έχει δικαστικές εκκρεμότητες με στελέχη, όπως για παράδειγμα με εμένα», είπε ο κ. Μαρκόπουλος, μιλώντας στο MEGA.
«Φαντάζεστε εμένα να παίζω τάβλι με τον Πολάκη που καθημερινά καθυβρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη;» συμπλήρωσε ο υφυπουργός Οικονομικών.
Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 19χρονος Τσέχος ποδοσφαιριστής - Παρασύρθηκε από φορτηγάκι
Συνελήφθησαν 4 οδηγοί ταξί -Εισέπραξαν υπερβολικό κόμιστρο από επιβάτες στο λιμάνι του Λαυρίου


