Οικονομία
Κιουρτζής στον ΑΝΤ1: Γιατί το πετρέλαιο κίνησης είναι ακριβότερο σήμερα από την αμόλυβδη
Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί».

Άκουσε το άρθρο
Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων, Θέμης Κιουρτζής, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί», κι αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία των τιμών των καυσίμων.
Σχετικά με το φαινόμενο, το πετρέλαιο κίνησης να πωλείται ακριβότερα από την αμόλυβδη, είπε ότι «οι τιμές διαμορφώνονται από τα διυλιστήρια. Σήμερα το πετρέλαιο κίνησης, πωλείται από τα διυλιστήρια 5-6 λεπτά πιο ακριβά από την βενζίνη».
«Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι υπάρχουν και τα λεγόμενα χρηματιστηριακά παιχνίδια, ενώ οι τιμές διαμορφώνονται και από τη διεθνή ζήτηση», υπογράμμισε ο κ. Κιουρτζής και πρόσθεσε, «Τον Αύγουστο θα έχουμε και την επιπλέον μείωση των 10 λεπτών ανά λίτρο στο πετρέλαιο κίνησης που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός. Αν όμως συνεχιστεί η ανοδική τάση στις διεθνείς τιμές, η έκπτωση αυτή θα φτάσει κουτσουρεμένη στον καταναλωτή».
Φωτιά στο Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση – πολλά τα μέτωπα
Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Δυο νέοι ξεψύχησαν στην άσφαλτο
Σήμερα οι κηδείες των δύο πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους στη φωτιά της Κρύας Βρύσης Ρεθύμνου
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

