newbeta.ant1news.gr Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο) | Τεχνολογία | ANT1News

Τεχνολογία

Σήμερα 14:40

Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)

Μείνετε ενημερωμένοι για τις ειδήσεις που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον χρηστών των social media σήμερα, Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2025.

-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2025 και το Ant1news.gr σας παρουσιάζει ένα σύντομο βίντεο με τον Αντώνη Σεφερλή, με ορισμένες ειδήσεις, μέσα από τα social media του ΑΝΤ1.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για τον εντοπισμό ενός δραπέτη από τις Φυλακές Κασσάνδρας. Χθες το απόγευμα, ο 27χρονος εισέβαλε σε σπίτι, μαχαίρωσε μια νεαρή γυναίκα που βρισκόταν μέσα και εξαφανίσθηκε, αφού της άρπαξε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο. Η 25χρονη, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, μπόρεσε να τον αναγνωρίσει από φωτογραφία που της έδειξαν οι αστυνομικοί. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στην Πάτρα. Τρεις ανήλικοι, δύο 15χρονοι και ένας 16χρονος, ενεπλάκησαν με έναν 16χρονο, τον οποίο κτύπησαν με βαναυσότητα. Το αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο ανήλικος να υποστεί σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, καθώς του έσπασαν το σαγόνι και τη μύτη. Αρχικά διεκομίσθη στο Καραμανδράνειο, εν συνεχεία στο νοσοκομείο του Ρίου, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του, ώστε να χειρουργηθεί, στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη Αγλαΐας Κυριακού», στην Αθήνα.

Στην αδιαφορία κάποιων κτηνοτρόφων για τήρηση των προληπτικών μέτρων προστασίας, αποδίδουν ακόμη και συνάδελφοί τους, την εξάπλωση της ευλογιάς των προβάτων. Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν, κρύβουν από τις Αρχές, ακόμη και τον εντοπισμό κρουσμάτων.  Από τη Δευτέρα 153 κτηνίατροι θα βρίσκονται στη Θεσσαλία όπου η ευλογιά έχει αφανίσει τα κοπάδια των κτηνοτρόφων, ενώ δημιουργούνται  17 απολυμαντικοί σταθμοί σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα και Μαγνήσια. Σε Θεσσαλία και Αχαΐα εντοπίζονται έως σήμερα τα περισσότερα κρούσματα της ευλογιάς με αποτέλεσμα να έχουν θανατωθεί χιλιάδες κοπάδια.

Στο ραντεβού Κυριάκου Μητσοτάκη - Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν στρέφονται τα βλέμματα, το οποίο  κλείδωσε, και θα λάβει χώρα το μεσημέρι της 23ης Σεπτεμβρίου, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Η κυβέρνηση επιδιώκει να διατηρήσει τα ήρεμα νερά με την Τουρκία - χωρίς όμως να γίνει καμία έκπτωση ή παραχώρηση στην άσκηση εθνικής κυριαρχίας ή κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Κυβερνητικές πηγές εκτιμούν ότι ο Πρωθυπουργός ενδέχεται να θέσει στον Τούρκο Πρόεδρο το θέμα του casus belli, και την ανάγκη να αποσύρει η Τουρκία την απειλή πολέμου κατά της χώρας μας, μετά από πολλές δεκαετίας, θέλει να διατηρεί ελπίδες για ένταξη στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα SAFE.Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενήσει τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Λευκό Οίκο, όπου αναμένει να συνάψουν εμπορικές και στρατιωτικές συμφωνίες.

 

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)