Exclusive
Πρωινό Σαββατοκύριακο: Το FTHIS στα παρασκήνια της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη (φωτογραφίες)

Άκουσε το άρθρο
Η Ελένη Τσολάκη θα μας λέει «καλημέρα» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 κάθε Σαββατοκύριακο στις 8:30.
Με μεγάλη εμπειρία στην ψυχαγωγία και έντονη τηλεοπτική παρουσία, η Ελένη υπόσχεται να γεμίσει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου με φως, χαμόγελα και πολυθεματικό περιεχόμενο.
Μαζί της μία από τις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές παρέες της σεζόν! Ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Νίκος Μισίρης, ο Λευτέρης Κουμαντάκης, ενώ στη μαγειρική ο Χρήστος Μοίρας.
Λίγο πριν την πρεμιέρα, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης εκπομπής, η Ελένη Τσολάκη ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη και μαζί με όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες ήθελαν να βγάλουν το καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να δει ο τηλεθεατής μία εκπομπή «πλούσια» και μια παρέα δεμένη που θα γίνει η δική του συντροφιά!
Το FTHIS βρέθηκε στα παρασκήνια της πρεμιέρας της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη και σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες: