Celebrity
11/10/2025 21:40
Μπράντλεϊ Κούπερ: Πρεμιέρα για τη νέα του ταινία στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης

Άκουσε το άρθρο
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας "Is This Thing On?" που πραγματοποιήθηκε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης την Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου.
Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσε τα φλας των φωτογράφων πάνω του στο Φεστιβάλ, υπογράφει την σκηνοθεσία της ταινίας.
Στην πρεμιέρα εκτός από το καστ της ταινίας έδωσαν ακόμα ο Χιου Τζάκμαν και η Άννα Γουίντουρ.
Το "Is This Thing On?"αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού, του Αλεξ και της Τες, που βρίσκεται στη διαδικασία του διαζυγίου. Ο Αλεξ είναι αντιμέτωπος με την κρίση μέσης ηλικίας και το το διαζύγιο ενώ η Τες σκέφτεται τις θυσίες που έκανε για την οικογένειά τους.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)