newbeta.ant1news.gr Νόρα Καούρη: "Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στη Σίσσυ Χρηστίδου που με εμπιστεύτηκε" | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

Σήμερα 14:58

Νόρα Καούρη: "Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στη Σίσσυ Χρηστίδου που με εμπιστεύτηκε"

Νόρα Καούρη: "Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στη Σίσσυ Χρηστίδου που με εμπιστεύτηκε"
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Στα παρασκήνια του "Χαμογέλα και πάλι" "τρύπωσε" η κάμερα του "Buongiorno" και η Νάσια Μανέντη, όπου συνάντησε τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής.

"Καλή αρχή, καλή σεζόν και στο Buongiorno. Να πάνε όλα τέλεια. Καλά πήγε η πρώτη μέρα, είχαμε πολύ άγχος. Κάθε φορά έτσι πάει. Η παρέα που κερδίζει δεν αλλάζει, μεγαλώνει" ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

"Η Σίσσυ είναι η ασφάλειά μας. Γιατί ξέρουμε πως ό,τι και να γίνει θα πάει καλά το πράγμα. Με το που τελείωσε η συνέντευξη με την Μαρία Καρυστιανού έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγε και εκείνη. Με ενοχλούν πολλά στον χώρο της δημοσιογραφίας" είπε με τη σειρά του ο Νίκος Συρίγος.

"Το άγχος το παίρνει ο επικεφαλής, που θα πει την πρώτη καλημέρα" πρόσθεσε ο Παύλος Σταματόπουλος.

"Νιώθω χαρούμενη, ασφαλής, έτοιμη και δημιουργική", τόνισε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Η Νόρα Καούρη υπογράμμισε: "Εγώ είμαι στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου πέντε χρόνια. Είναι μια παρουσιάστρια που με εμπιστεύτηκε με αυτή την θέση και θα της είμαι ευγνώμων παντοτινά".

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)