Celebrity
Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Αυτή τη στιγμή έχουν γίνει τηλεστάρ πάρα πολλοί δικηγόροι και άνθρωποι της αστυνομίας"

Άκουσε το άρθρο
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Μεταξύ άλλων, ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε πως δεν έχει σκοπό στο μέλλον να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη.
Δείτε επίσης! Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αιφνιδίασε την Κατερίνα Καραβάτου - "Φυσιολογικά, έχω νεύρα μαζί σου"
Όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου
«Είπα πως αν ποτέ ξαναέκανα πρωινό, όπως πρωινό κάνουμε και στο ραδιόφωνο, θα ήταν σε στυλ "Πρωινού καφέ" και όχι κάτι που να έχει σχέση με δημοσιογραφικό τόσο πολύ γιατί δεν είμαι δημοσιογράφος και γιατί δεν ξέρω την δουλειά. Θα πήγαινα μόνο στην ψυχαγωγία, να θυμηθούμε τα παλιά καλά χρόνια. Δεν έχω κανέναν σκοπό να επιστρέψω.
Αυτά είναι πάντα όλα σε θεωρητικό επίπεδο όταν με ρωτάνε εάν θα ξαναέκανα πρωινό. Ό,τι κάνω, το θέλω. Άμα δεν το θέλω, δεν θα το κάνω.
Αυτή τη στιγμή έχουν γίνει τηλεστάρ πάρα πολλοί δικηγόροι και πάρα πολλοί άνθρωποι της αστυνομίας. Δεν το λέω καθόλου υποτιμητικά, οι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους και πάρα πολύ καλά κάνουν», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή "Happy Day".
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!