Αθλητικά

Σήμερα10:17

Copa America - Κολομβία: Συνελήφθη ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Διάβασέ μου το...

Αστυνομικοί στο Μαϊάμι των ΗΠΑ πέρασαν χειροπέδες και στον γιο του, λίγες ώρες μετά από τον δραματικό τελικό που έληξε με νικήτρια την Εθνική Αργεντινής.

Copa America - Κολομβία: Συνελήφθη ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
-

Ο Ραμόν Χεσούρουν, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κολομβίας και ο γιος του Ραμόν Τζαμίλ Χεσούρουν, συνελήφθησαν στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, λίγες ώρες μετά τον δραματικό τελικό του Copa America, κατά τον οποίο οπαδοί χωρίς εισιτήρια προσπάθησαν να εισβάλουν στο γήπεδο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των Μέσων Ενημέρωσης της χώρας.

Ο λόγος της διπλής σύλληψης, όπως αναφέρεται από την Αστυνομία του Μαϊάμι, ήταν το πολύ σοβαρό επεισόδιο που είχαν με φρουρούς ασφαλείας μετά το χάος που ξέσπασε την Κυριακή (14/7) στον αγώνα στο Hard Rock Stadium.

Ο 71χρονος Ραμόν Χεσούρουν, ο οποίος είναι επίσης τρίτος αντιπρόεδρος της CONMEBOL, κρατήθηκε στη φυλακή της κομητείας του Μαϊάμι-Ντέιντ το πρωί της Δευτέρας (15/7) για τρεις κατηγορίες που υπήρξαν από καταγγελία ενός συγκεκριμένου αξιωματούχου. Ο 43χρονος γιος του συνελήφθη με τις ίδιες κατηγορίες.

Κόπα Αμέρικα - Κολομβία

Σύμφωνα με τις αναφορές σύλληψης πατέρα και γιου, οι άνδρες επιτέθηκαν σε φρουρούς ασφαλείας που εργάζονταν στον τελικό του Copa America, οι οποίοι είχαν επιφορτιστεί να κρατήσουν οπαδούς χωρίς εισιτήρια έξω από το γήπεδο.

Ο φύλακας Τζάκαρι Σοου, 24 ετών, που φορούσε στολή, έλεγε στο πλήθος να περιμένει και να μην μπει στο τούνελ. Αυτό εξόργισε τους δύο άντρες και ο νεότερος Χεσούρουν άρχισε να φωνάζει στο πρόσωπο του Σόου. Οι δυο τους στη συνέχεια διαπληκτίστηκαν, ενώ όταν μπήκαν τρία πρόσωπα στη διαμάχη για να τους χωρίσουν, ο πρεσβύτερος Χεσούρουν, χτύπησε τον διευθυντή ασφαλείας του γηπέδου, Ζαν Γκαρούτε.

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, μπορούν να παρακολουθούν on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες του Copa America, μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρεύμα: Σενάρια για επαναφορά της επιδότησης

Τροχαίο - Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από μηχανή

Εύβοια – Ενδοοικογενειακή βία: Ηθοποιός συνελήφθη για ξυλοδαρμό του συζύγου της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ