Αθλητικά

Χθες13:00

Copa America: Ο Ντι Μαρία αποχαιρέτισε την Εθνική Αργεντινής πρωταθλητής και με δάκρυα (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τέλος εποχής για τον Άνχελ Ντι Μαρία στην Εθνική Αργεντινής, μετά από μία "χρυσή" καριέρα 16 χρόνων. Το αντίο και τα δάκρυα του κορυφαίου παίκτη.

Copa America: Ο Ντι Μαρία αποχαιρέτισε την Εθνική Αργεντινής πρωταθλητής και με δάκρυα (εικόνες)
-

Η Αργεντινή πανηγυρίζει την κατάκτηση του Copa America, επικρατώντας στον τελικό της Κολομβίας με 1-0. Η «αλμπισελέστε» στέφθηκε ξανά πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής, στο τελευταίο παιχνίδι του Ανχελ Ντι Μαρία με την εθνική ομάδα, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο ίδιος.

Ο 36χρονος άσος έκανε την 145η και τελευταία του συμμετοχή με τη φανέλα της εθνικής και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του: «Το είχα ονειρευτεί, να πάρουμε αυτό το Κόπα Αμέρικα και να είναι το τέλος για μένα.

Είμαι ευγνώμων που ολοκληρώνω έτσι την καριέρα μου στην εθνική ομάδα και ευγνώμων απέναντι σε αυτή τη γενιά, που μου χάρισε τα πάντα. Μπορεί να φαντάζει εύκολο και ωραίο τώρα, αλλά περάσαμε πολύ δύσκολα χρόνια.

Copa America - Άνχελ  Ντι Μαρία - Εθνική Αργεντινής

Για πολύ καιρό ήμασταν στην άλλη πλευρά, για 10-11 χρόνια δεν μπορούσαμε να πάρουμε έναν μεγάλο τίτλο. Και τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να πάρουμε όλους τους τίτλους. Κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει και έγινε.»


Ο Ντι Μαρία έβαλε έτσι τέλος σε μία σπουδαία καριέρα 16 χρόνων με την Αργεντινή, με την πρώτη του συμμετοχή στην εθνική να ήταν τον Σεπτέμβριο του 2008. Μαζί της έχει πανηγυρίσει δύο πλέον Copa America, το Μουντιάλ του Κατάρ, τους Ολυμπιακούς το 2008, αλλά και το Finalissima.

Ειδήσεις σήμερα:

Σάνεν Ντόχερτι – “Beverly Hills”: Το “αντίο” των συμπρωταγωνιστών της Μπρέντα

Τρίκαλα: Κύλησε το αυτοκίνητό του και σκότωσε τη μητέρα του

Ενδοοικογενειακή βία - Μύκονος: Panic button σε 55χρονο μετά από καυγά με τηγάνι και κουζινομάχαιρο!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ