Κοινωνία

13 Αυγούστου 2024 10:18

Βιασμό με χάπι καταγγέλλει τουρίστρια

Διάβασέ μου το...

Η καταγγελία της νεαρής τουρίστριας που οδήγησε στη σύλληψη του 30χρονου.

Βιασμό με χάπι καταγγέλλει τουρίστρια
-

Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου θα βρεθεί σήμερα για να απολογηθεί ο 30χρονος Σουηδός που κατηγορείται για τον βιασμό 18χρονης συμπατριώτισσάς του, μετά από καταγγελία που έκανε η κοπέλα σε βάρος του!

Το περιστατικό σημειώθηκε – σύμφωνα με την καταγγελία- την περασμένη Παρασκευή και είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό, τη σύλληψη τού 30χρονου Σουηδού, ο οποίος συνοδευόμενος από το συνήγορό του, προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στην ανάκριση.

Ο αλλοδαπός, η κράτησή του οποίου συνεχίζεται, ζήτησε και πήρε προθεσμία έως σήμερα το πρωί, για να προετοιμάσει τις εξηγήσεις που θα δώσει για την υπόθεση στον ανακριτή Ρόδου.

Πιο αναλυτικά, στις 9 Αυγούστου εμφανίστηκε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου η νεαρή Σουηδέζα και τους είπε, πως περίπου στις 7 το πρωί της ίδιας ημέρας είχε μεταβεί σε μπαρ στην πόλη της Ρόδου και εκεί κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ μαζί με τον 30χρονο. Η ίδια ισχυρίστηκε – σύμφωνα με πληροφορίες- ότι πιθανώς ο συμπατριώτης της να της έριξε κάτι στο ποτό γιατί έχει απώλεια μνήμης και κατήγγειλε ότι ξύπνησε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο 30χρονος.

Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί αναζήτησαν τον αλλοδαπό, τον οποίο εντόπισαν το περασμένο Σάββατο, 10 Αυγούστου, το πρωί και τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Πηγή: rodiaki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αττική – Πάτημα Χαλανδρίου: Εδώ βρέθηκε νεκρή η γυναίκα

“Πορτοκαλί” κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια την Τρίτη (χάρτης)

ΗΠΑ: Πιθανές ιρανικές επιθέσεις στο Ισραήλ τις επόμενες ημέρες


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ