Υγεία

25 Ιουνίου 2024 12:13

Χανιά: Αιφνίδιος θάνατος 25χρονου ποδοσφαιριστή

Διάβασέ μου το...

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τον θάνατο του 25χρονου αθλητή που δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Όλα ξεκίνησαν από μια αδιαθεσία μετά την προπόνηση.

Χανιά: Αιφνίδιος θάνατος 25χρονου ποδοσφαιριστή
-

Σοκ και απέραντη θλίψη επικρατεί στο τοπικό ποδόσφαιρο Χανίων για τον ξαφνικό θάνατο του Δημήτρη Σωτηρίου. Ο 25χρονος αμυντικός του Ηρακλή Νεροκούρου, χθες Δευτέρα 24/6 το βράδυ κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, ένιωσε αδιαθεσία.

Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν τα κατάφερε και “έσβησε” πριν φτάσει το ασθενοφόρο. Νωρίτερα ο άτυχος ποδοσφαιριστής, που κατάγεται από την Φθιώτιδα και ήρθε πέρυσι στα Χανιά για να αγωνιστεί με τον Ηρακλή Νεροκούρου, είχε πάει με συμπαίκτες του για χαλαρή προπόνηση και τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη λίγη ώρα αργότερα.

Η τραγική είδηση του θανάτου του  Δημήτρη Σωτηρίου βύθισε στο πένθος το τοπικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα την “οικογένεια” του Ηρακλή Νεροκούρου η οποία με ανακοίνωσή της αποχαιρετά τον άτυχο ποδοσφαιριστή:

“Είναι κάποιες στιγμές που ένα γεγονός σε σοκάρει τόσο βαθιά που δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις για να εκφραστείς Χτες βράδυ χάσαμε απρόσμενα ένα δικό μας παιδί, ένα σπάνιο πλάσμα που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας, υπέδειξε πως πρέπει να είναι ένας αθλητής μέσα και έξω από το γήπεδο. Λυπούμαστε βαθύτατα για τον απρόσμενο χαμό του και εκφράζουμε δημόσια τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Καλό σου ταξίδι Δημήτρη..”

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Καραϊβάζ: “Είναι ντροπή στη μνήμη του να θεωρείται εργατικό ατύχημα”

ΚΕΦΙΜ - Ημέρα Φορολογικής Ελευθερίας: Φέτος ήρθε νωρίτερα…

Βόρεια Μακεδονία - Τσίπρας: Ζοφερές συνέπειες στα Βαλκάνια, αν αθετηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ