Κοινωνία

27 Ιουνίου 2024 10:12

Χανιά: Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Δείτε καρέ καρέ τις κινήσεις του ληστή που εισέβαλλε στο κατάστημα και απείλησε με μαχαίρι την υπάλληλο. Άδειασε το ταμείο κι έφυγε σε χρόνο ρεκόρ.

Χανιά: Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ (βίντεο)
-

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στα Χανιά, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, σε κατάστημα mini market – cafe που βρίσκεται στην συνοικία ΣΟΔΥ

Ένας άντρας περίπου 30 ετών, ντυμένος με μαύρα ρούχα, φορώντας κουκούλα και κρατώντας ένα μαχαίρι στα γαντοφορεμένα χέρια του, μπήκε στο κατάστημα – που δεν είχε κάποιον πελάτη εκείνη την στιγμή – και με γρήγορα βήματα μπήκε στο κατάστημα.

Ο ληστής πήγε κατευθείαν στο σημείο όπου ήταν η ταμειακή μηχανή και απειλώντας την έντρομη υπάλληλο με το μαχαίρι της είπε μιλώντας ελληνικά, «Μην καλέσεις την αστυνομία».

Στην συνέχεια με γρήγορες κινήσεις άνοιξε το συρτάρι και παίρνοντας τα χαρτονομίσματα που υπήρχαν μέσα, περίπου 1.500 ευρώ, τα έβαλε στην τσέπη του ενώ εκείνη την στιγμή έμπαινε στο κατάστημα μια γυναίκα.

Ο ληστής με τις ίδιες γρήγορες κινήσεις και με κατεβασμένο το κεφάλι για να μην φανεί κάποιο στοιχείο από το πρόσωπό του την προσπέρασε και βγαίνοντας έξω ξεκίνησε να τρέχει.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του.

Πηγή: flashnews.gr

 Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Ύδρα: Προφυλακίστηκαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος της θαλαμηγού

Φάληρο: Φωτιά δίπλα στα σπίτια (εικόνες)

Βολιβία - Απόπειρα πραξικοπήματος: Σύλληψη του αρχηγού ΓΕΣ (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ