Παράξενα

Χθες11:28

Βόσπορος: Σχοινοβάτης “πέρασε” από την Ασία στην Ευρώπη (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο σχοινοβάτης περπάτησε πάνω σε ιμάντα ενός χιλιομέτρου, που είχε στηθεί σε γέφυρα του Βόσπορου στην Κωνσταντινούπολη. Τι είπε ότι του αποσπούσε την προσοχή στην διάρκεια του εγχειρήματος.

Βόσπορος: Σχοινοβάτης “πέρασε” από την Ασία στην Ευρώπη (βίντεο)
-

Ένας Εσθονός σχοινοβάτης περπάτησε πάνω σε ιμάντα ισορροπία, σε γέφυρα του Βοσπόρου, στην Κωνσταντινούπολη, την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, διανύοντας μια διαδρομή μήκους 1.074 μέτρων που τον “έφερε” από την Ασία στην Ευρώπη.

Ο Jaan Roose δήλωσε ότι η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη γέφυρα, καθώς και τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα που πετούσαν από πάνω, του αποσπούσαν την προσοχή κατά την διάρκεια της 47λεπτης διαδρομής του πάνω στον ιμάντα, που είχε «τεντωθεί» από τα «πόδια» της γέφυρας, σε ύψος 165 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

«Είναι πάντα πιο δύσκολο να περπατάς με ιμάντα σε αστικό περιβάλλον από ό,τι να το κάνειςκάπου στη φύση», είπε ο σχοινοβάτης, τονίζοντας ότι χρειάστηκε προσπάθεια για να είναι συγκεντρωμένος στα βήματά του.

«Υπήρχαν στιγμές που χρειαζόταν να ξεκουράσω τα χέρια μου, γιατί είχαν αρχίσει να σφίγγουν. Κατά την διάρκεια αυτών των στιγμών, απολάμβανα την Παλιά Πόλη και την ωραία θέα της Κωνσταντινούπολης», είπε ο Roose, σημειώνοντας ότι είναι «μοναδικό» το γεγονός ότι περπάτησε από την Ασία στην Ευρώπη πάνω σε έναν ιμάντα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΠΥΥ - Γεωργιάδης: Μήνυμα στο κινητό για συναίνεση στην συνταγογράφηση

Βραζιλία: Ξύλο μεταξύ υποψηφίων σε debate στο Σάο Πάολο (βίντεο)

Πάρμα: 22χρονη σκότωσε και έθαψε το νεογέννητο παιδί της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ