Από Αθήνα... επαρχία, στο οικιακό τους περιβόλι
Δυο νέοι άνθρωποι, μένοντας για πολλά χρόνια στην Αθήνα αναζητούσαν τρόφιμα με αυθεντική γεύση χωρίς συντηρητικά. Όταν οι συνθήκες το επέτρεψαν, έκαναν στροφή στην επαρχία και ξεκίνησαν να καλλιεργούν στο οικιακό τους περιβόλι. Ύστερα από κάποια χρόνια αναζήτησης και πειραματισμών, δημιούργησαν την δική τους οικογενειακή επιχείρηση «από το χωράφι στο ράφι» με αποστολές σε όλη την Ελλάδα.
Ανέβηκε στις 21/01/2025 13:50
Περισσότερα επεισόδια

Μείωση του πληθυσμού των πολικών αρκούδων
Σημαντική μείωση, κατά 50 τοις εκατό, του πληθυσμού των πολικών αρκούδων...

«ΜΗΤΕΡΑ»: Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του παγκρέατος
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του παγκρέατος το «ΜΗΤΕΡΑ»...

Η Κοζάνη θεμελιώνει το μέλλον της κατοικίας
Στην Κοζάνη ολοκληρώθηκε η θεμελίωση της πρώτης παθητικής οικοδομής της Ελλάδος...

Τι είναι ο δάγκειος πυρετός;
Επιστήμονες στη νότια Φλόριντα εντείνουν τις προσπάθειες για να κατανοήσουν...

Ιράκ: Κίνδυνος για τη διάβρωση μνημείων
Ιρακινοί αξιωματούχοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς μνημεία από το λίκνο...

Οι άγνωστοι «πρωταθλητές» της ελληνικής ελιάς
Τις περιοχές της Ελλάδας που έχουν ιδανικές κλιματικές συνθήκες για την...