6ο Food Experience «ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΝΑΞΟΥ»
Το μεγαλύτερο γαστρονομικό event του Αιγαίου υπό την αιγίδα του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου ένωσε την ιταλική κουζίνα με την ΠΟΠ γραβιέρα Νάξου. Στο 6ο Food Experience, Έλληνες και Ιταλοί σεφ, μαγείρεψαν Ιταλικές σπεσιαλιτέ, χρησιμοποιώντας το διάσημο τυρί της Νάξου, σε εύφορα ναξιώτικα περιβόλια με παραδοσιακούς ξυλόφουρνους αλλά και εν πλω για τη μαγευτική Δονούσα.
Ανέβηκε στις 20/06/2024 14:24
Περισσότερα επεισόδια

Μείωση του πληθυσμού των πολικών αρκούδων
Σημαντική μείωση, κατά 50 τοις εκατό, του πληθυσμού των πολικών αρκούδων...

«ΜΗΤΕΡΑ»: Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του παγκρέατος
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του παγκρέατος το «ΜΗΤΕΡΑ»...

Η Κοζάνη θεμελιώνει το μέλλον της κατοικίας
Στην Κοζάνη ολοκληρώθηκε η θεμελίωση της πρώτης παθητικής οικοδομής της Ελλάδος...

Τι είναι ο δάγκειος πυρετός;
Επιστήμονες στη νότια Φλόριντα εντείνουν τις προσπάθειες για να κατανοήσουν...

Ιράκ: Κίνδυνος για τη διάβρωση μνημείων
Ιρακινοί αξιωματούχοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς μνημεία από το λίκνο...

Οι άγνωστοι «πρωταθλητές» της ελληνικής ελιάς
Τις περιοχές της Ελλάδας που έχουν ιδανικές κλιματικές συνθήκες για την...