Κεχρί: Μία υπερτροφή
Το κεχρί ήταν αρκετά γνωστό στην αρχαία Ελλάδα, καθώς το καλλιεργούσαν συστηματικά κυρίως για την παρασκευή ψωμιού και ζυμαρικών. Σήμερα, ίσως κάποιοι το γνωρίζουν ως τροφή για τα πτηνά. Στην πραγματικότητα , όμως, είναι ένα τρόφιμο πολύτιμο για τη διατροφή μας. Η Μαρία Μπότη είναι αγρότισσα και από τις ελάχιστες παραγωγούς βρώσιμου κεχριού στη χώρα μας.
Ανέβηκε στις 20/05/2024 16:50
Περισσότερα επεισόδια
Πρόγραμμα αλλαγής συμβατικού φωτισμού «Pay As You Save»
Η πιο έξυπνη κίνηση για μία επιχείρηση είναι να αντικαταστήσει τον συμβατικό...
HISENSE – Η κορυφαία μάρκα επιτέλους έφθασε και στην Ελλάδα
Η ΗΙSENSE, η κορυφαία μάρκα παραγωγής τηλεοράσεων και οικιακών συσκευών στον...
«Χειροποίητη διατροφή» για τον σκύλο μας
Πιστεύοντας βαθιά στην αξία και τα μακροχρόνια οφέλη μιας φυσικής, χειροποίητης...
Παράνομες παγίδες χταποδιών
«Ψάρεψαν» περισσότερες από 6.500 παράνομες παγίδες χταποδιών και 52.000 μέτρα...
Τήλος: Το μοναδικό νησί μηδενικών αποβλήτων
Η Τήλος είναι το πρώτο πιστοποιημένο zero waste νησί παγκοσμίως. Αυτό το μικρό...
Οικολογική μόδα από σαμπρέλες και καλώδια
Αφορμή ήταν τα χιλιάδες περασμένα λάστιχα που υπήρχαν τριγύρω όταν βρέθηκε σε...