Με αστέρι Μισελέν στην Γαλλία το πεπόνι της Μεσσηνίας
Παράγεται στα εύφορα χώματα της Μεσσηνίας και καταναλώνεται, μεταξύ άλλων, σε εστιατόριο με αστέρι Μισελέν στη χώρα της υψηλής γαστρονομίας, την Γαλλία. Το πεπόνι του Αντώνη Γκόνη από τη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, κρατώντας αναλλοίωτη την ποιότητα για δεκαετίες, μπαίνει σε καλαίσθητες συσκευασίες και μεταφέρει τη γεύση του σε Έλληνες και ξένους καταναλωτές.
Ανέβηκε στις 02/05/2024 19:52
Περισσότερα επεισόδια
Πρόγραμμα αλλαγής συμβατικού φωτισμού «Pay As You Save»
Η πιο έξυπνη κίνηση για μία επιχείρηση είναι να αντικαταστήσει τον συμβατικό...
HISENSE – Η κορυφαία μάρκα επιτέλους έφθασε και στην Ελλάδα
Η ΗΙSENSE, η κορυφαία μάρκα παραγωγής τηλεοράσεων και οικιακών συσκευών στον...
«Χειροποίητη διατροφή» για τον σκύλο μας
Πιστεύοντας βαθιά στην αξία και τα μακροχρόνια οφέλη μιας φυσικής, χειροποίητης...
Παράνομες παγίδες χταποδιών
«Ψάρεψαν» περισσότερες από 6.500 παράνομες παγίδες χταποδιών και 52.000 μέτρα...
Τήλος: Το μοναδικό νησί μηδενικών αποβλήτων
Η Τήλος είναι το πρώτο πιστοποιημένο zero waste νησί παγκοσμίως. Αυτό το μικρό...
Οικολογική μόδα από σαμπρέλες και καλώδια
Αφορμή ήταν τα χιλιάδες περασμένα λάστιχα που υπήρχαν τριγύρω όταν βρέθηκε σε...