Η μείωση της κατανάλωσης βοδινού κρέατος… σώζει τον πλανήτη
Το βοδινό κρέας είναι αυτό που έχει το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Και αυτό γιατί το σύστημα παραγωγής του, και όχι μόνο το ίδιο το προϊόν, είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικό για το περιβάλλον. Είναι χαρακτηριστικό ότι εάν περιορίσουμε το μοσχαρίσιο κρέας σε ένα μόνο γεύμα το αποτύπωμα άνθρακα ενός και μόνο ατόμου για εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με έρευνες, μειώνεται στο μισό!
Ανέβηκε στις 06/03/2024 14:55
Περισσότερα επεισόδια

Η Ίος καθρέφτης της Υδατικής Ασφυξίας, στις Κυκλάδες
Ένα ζοφερό μέλλον με ελάχιστο νερό που δεν θα αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες...

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Αποκαλύπτει το Κατακερματισμένο Εσωτερικό του Άρη
To κατακερματισμένο εσωτερικό του Άρη ανακάλυψαν επιστήμονες, με τη βοήθεια της...

Συμπλήρωμα διατροφής - superfood- για τις μέλισσες
Τέλος στην απειλή εξαφάνισης των μελισσών δίνει νέα μελέτη, με επικεφαλής το...

Καινοτομία στη διαφήμιση και την επικοινωνία
Τα Ermis Awards, σε συνεργασία με τα τμήματα διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων του...

Πρόγραμμα πέντε διαδρομών θρησκευτικού τουρισμού, στη Χίο
«Πέντε δρόμοι της πίστης και της Ορθόδοξης παράδοσης στη Χίο», είναι το όνομα...

Επιστημονικό Συνέδριο: Συναισθηματική Νοημοσύνη και Αλληλεγγύη
Επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Συναισθηματική Νοημοσύνη, γη της αλληλεγγύης»,...