Υποπροϊόντα Οινοποιείων: Ένας αναξιοποίητος θησαυρός
Ένα πρωτοποριακό οινοποιείο στην Ιερισσό Χαλκιδικής, έχει υιοθετήσει και εφαρμόσει στην πράξη τις αρχές της κυκλικής οικονομίας. Επαναχρησιμοποιεί την οινολάσπη, ένα υποπροϊόν που παράγεται κατά τη διαδικασία της οινοποίησης, ως συστατικό για την παραγωγή ψωμιού και πίτσας από τους τοπικούς επιχειρηματίες.
Ανέβηκε στις 23/01/2024 13:56
Περισσότερα επεισόδια
Πρόγραμμα αλλαγής συμβατικού φωτισμού «Pay As You Save»
Η πιο έξυπνη κίνηση για μία επιχείρηση είναι να αντικαταστήσει τον συμβατικό...
HISENSE – Η κορυφαία μάρκα επιτέλους έφθασε και στην Ελλάδα
Η ΗΙSENSE, η κορυφαία μάρκα παραγωγής τηλεοράσεων και οικιακών συσκευών στον...
«Χειροποίητη διατροφή» για τον σκύλο μας
Πιστεύοντας βαθιά στην αξία και τα μακροχρόνια οφέλη μιας φυσικής, χειροποίητης...
Παράνομες παγίδες χταποδιών
«Ψάρεψαν» περισσότερες από 6.500 παράνομες παγίδες χταποδιών και 52.000 μέτρα...
Τήλος: Το μοναδικό νησί μηδενικών αποβλήτων
Η Τήλος είναι το πρώτο πιστοποιημένο zero waste νησί παγκοσμίως. Αυτό το μικρό...
Οικολογική μόδα από σαμπρέλες και καλώδια
Αφορμή ήταν τα χιλιάδες περασμένα λάστιχα που υπήρχαν τριγύρω όταν βρέθηκε σε...