Αισθητήρες για την ανίχνευση αλλοίωσης και νοθείας στα τρόφιμα
Το FOODSENS υπόσχεται ταχεία ανίχνευση επιμολυντών και νοθείας σε νωπό γάλα με εμβαπτιζόμενους νανοφωτονικούς αισθητήρες Στόχος των επιστημόνων, δύο ερευνητικών εργαστηρίων του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και σε συνεργασία με το Γεωπονικό Παν/μιο είναι η ανίχνευση μικροοργανισμών σε τρόφιμα με την ανάπτυξη ενός εργαλείου για ταχείες και χαμηλού κόστους αναλύσεις.
Ανέβηκε στις 05/07/2023 06:45
Περισσότερα επεισόδια

Μείωση του πληθυσμού των πολικών αρκούδων
Σημαντική μείωση, κατά 50 τοις εκατό, του πληθυσμού των πολικών αρκούδων...

«ΜΗΤΕΡΑ»: Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του παγκρέατος
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του παγκρέατος το «ΜΗΤΕΡΑ»...

Η Κοζάνη θεμελιώνει το μέλλον της κατοικίας
Στην Κοζάνη ολοκληρώθηκε η θεμελίωση της πρώτης παθητικής οικοδομής της Ελλάδος...

Τι είναι ο δάγκειος πυρετός;
Επιστήμονες στη νότια Φλόριντα εντείνουν τις προσπάθειες για να κατανοήσουν...

Ιράκ: Κίνδυνος για τη διάβρωση μνημείων
Ιρακινοί αξιωματούχοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς μνημεία από το λίκνο...

Οι άγνωστοι «πρωταθλητές» της ελληνικής ελιάς
Τις περιοχές της Ελλάδας που έχουν ιδανικές κλιματικές συνθήκες για την...