Μια σύγχρονη φουρνάρισσα με όραμα
Η Ελισάβετ Κουλούρη, μια σύγχρονη φουρνάρισσά, ιδρύτρια του Betty's Bakery, μας υποδέχεται στο εργαστήριο αρτοποιίας στον Βοτανικό, εκεί που αναβιώνει το αληθινό προζυμένιο ψωμί χωρίς πρόσθετα, συντηρητικά και ζάχαρη. Κάνει παραδόσεις στο κέντρο της Αθήνας με ποδήλατο για να μην επιβαρύνει το περιβάλλον, όσο ψωμί περισσεύει πηγαίνει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και μέρος των εσόδων διατίθεται σε οργανώσεις και ευάλωτες ομάδες. Κυρίως, όμως, σέβεται τον κόπο των αγροτών και των παραγωγών και έχει σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα.
Ανέβηκε στις 28/03/2023 13:28
Περισσότερα επεισόδια

Μείωση του πληθυσμού των πολικών αρκούδων
Σημαντική μείωση, κατά 50 τοις εκατό, του πληθυσμού των πολικών αρκούδων...

«ΜΗΤΕΡΑ»: Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του παγκρέατος
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του παγκρέατος το «ΜΗΤΕΡΑ»...

Η Κοζάνη θεμελιώνει το μέλλον της κατοικίας
Στην Κοζάνη ολοκληρώθηκε η θεμελίωση της πρώτης παθητικής οικοδομής της Ελλάδος...

Τι είναι ο δάγκειος πυρετός;
Επιστήμονες στη νότια Φλόριντα εντείνουν τις προσπάθειες για να κατανοήσουν...

Ιράκ: Κίνδυνος για τη διάβρωση μνημείων
Ιρακινοί αξιωματούχοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς μνημεία από το λίκνο...

Οι άγνωστοι «πρωταθλητές» της ελληνικής ελιάς
Τις περιοχές της Ελλάδας που έχουν ιδανικές κλιματικές συνθήκες για την...