newbeta.ant1news.gr Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο) | Τεχνολογία | ANT1News

Τεχνολογία

20 Οκτωβρίου 2025 17:42

Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)

Μείνετε ενημερωμένοι για τις ειδήσεις που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον σήμερα.

-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους, οι δύο 22χρονοι κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου στο κάμπινγκ στη Φοινικούντα, όπου δολοφονήθηκαν ο 68χρονος ιδιοκτήτης του κάμπινγκ και ο 61χρονος επιστάτης του. 16 ώρες κράτησε η διαδικασία των απολογιών των δύο νεαρών, που φέρονται να συμμετείχαν στη διπλή δολοφονία. Για ακόμα μία φορά και οι δύο αρνήθηκαν την κατηγορία της φυσικής αυτουργίας και έριξαν την ευθύνη ο ένας στον άλλον.

37χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στο Περιστέρι, μετά από επίθεση με μαχαίρι έξω από νυχτερινό club. Ο άνδρας , βγήκε από το μαγαζί για να μιλήσει με τον δράστη, ο οποίος του κατάφερε μία μαχαιριά στην κοιλιά. Στη συνέχεια, το θύμα, μέσα σε ένα λουτρό αίματος, μπήκε ξανά στο μαγαζί για να ζητήσει βοήθεια. Μάρτυρας - κλειδί για την υπόθεση είναι μία κοπέλα που βρίσκονταν μέσα στο κλαμπ μαζί με το θύμα. Η κατάθεσή της αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στη σύλληψη του δράστη καθώς γνώριζε τι συνέβη λίγα δευτερόλεπτα πριν το θύμα βγει από το νυχτερινό μαγαζί και δεχθεί την μοιραία μαχαιριά.  Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία πίσω από την δολοφονική επίθεση

Στους δρόμους ετοιμάζονται να βγουν αγρότες και κτηνοτρόφοι από τη Θεσσαλία, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, διεκδικώντας την αποπληρωμή επιδοτήσεων και αποζημιώσεων, που καθυστερούν λόγω του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Οι παραγωγοί της Μαγνησίας και άλλων περιοχών, παραμένουν απλήρωτοι όπως λένε, βιώνοντας ασφυκτική οικονομική πίεση. Θέτουν μάλιστα μέσω των συλλογικών τους οργάνων, ζήτημα επιβίωσης, αφού δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στις βασικές οικονομικές υποχρεώσεις. Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό ήδη άρχισαν οι πληρωμές των ενισχύσεων στους αγρότες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, μετά από τους αναγκαίους διασταυρωτικούς ελέγχους.

Ιερέας υπεξαίρεσε 259.000 ευρώ από έναν παππού στην Καβάλα, καθώς ο ηλικιωμένος τον εμπιστεύτηκε με τα χρήματα του. «Ο ιερέας του είπε ότι θα του αποδώσει περισσότερα από ό,τι οι τράπεζες ενώ με τα λεφτά του καταγγέλλοντος έκανε ανακαίνιση του σπιτιού του»  ανέφερε ο δικηγόρος του ηλικιωμένου.  Υποστήριξε μάλιστα ότι ο ιερέας «τον έπεισε να τον βάλει συνδικαιούχο στον τραπεζικό του λογαριασμό και σε έναν μήνα σήκωσε τα λεφτά και τα εξαφάνισε». Το δικαστήριο καταδίκασε τον δράστη σε κάθειρξη 8 ετών.

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)