Media
Σήμερα 08:16
Ιορδάνης Χασαπόπουλος - Ανθή Βούλγαρη: Έκαναν πρεμιέρα με την "Κοινωνία Ώρα Mega"

Άκουσε το άρθρο
Πρεμιέρα για την νέα τηλεοπτική σεζόν έκαναν το πρωί της Δευτέρας 1 Σεπτεμβρίου ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη. Οι παρουσιαστές ανανεωμένοι, υποδέχθηκαν τους τηλεθεατές στην "Κοινωνία Ώρα Mega", 13 λεπτά μετά τις 5:30, με κέφι και τραγούδι.
"Καλή σας ημέρα κύριες και κύριοι. Καλό Μήνα να έχουμε. 1 Σεπτεμβρίου, επιστρέψαμε, καλή σεζόν σε όλους. Δεν θα πούμε ούτε καλό χειμώνα, ούτε τίποτα. Το άλλο Σαββατοκύριακο πάλι 40 βαθμούς θα έχει", είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
"Όλη η ομάδα είναι έτοιμη. Έχουμε ετοιμάσει εκπομπάρα για πρώτη μέρα", πρόσθεσε η Ανθή Βούλγαρη και στη συνέχεια ευχήθηκε χρόνια πολλά στις 40 παρθένες, που γιορτάζουν σήμερα.
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)