newbeta.ant1news.gr Κακοκαιρία Byron: Πού καταγράφηκε το μεγαλύτερο ύψος βροχής | Κλίμα | ANT1News

Κλίμα

06/12/2025 23:24

Κακοκαιρία Byron: Πού καταγράφηκε το μεγαλύτερο ύψος βροχής

'Οπως τονίζει το ΜΕΤΕΟ/ Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών θα ακολουθήσουν επικαιροποιημένες ανακοινώσεις σχετικά με τις καταγραφές της κακοκαιρίας byron.

Κακοκαιρία Byron: Πού καταγράφηκε το μεγαλύτερο ύψος βροχής
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Στην Παλαιοκούνδουρα στη Μάνδρα Αττικής καταγράφηκε το μεγαλύτερο ύψος βροχής του τριημέρου ( 4/12 με 6/12) με 287 χιλιοστά βροχής, σύμφωνα με το δίκτυο σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στον ανανεωμένο χάρτη (μέχρι και τις 15:00 του Σαββάτου 06/12/2025), σύμφωνα με το δίκτυο σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ύψος βροχής ξεπέρασε τα 100 χιλιοστά σε 111 σταθμούς, τα 80 χιλιοστά σε 182 σταθμούς και τα 60 χιλιοστά σε 272 σταθμούς.

Επιπλέον, 7 σταθμοί, κατέγραψαν πάνω από 200 χιλιοστά, μέσα σε αυτούς η Βλυχάδα Αττικής με 265 χιλιοστά βροχής.

Τέλος, όπως τονίζει το ΜΕΤΕΟ/ Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών θα ακολουθήσουν επικαιροποιημένες ανακοινώσεις σχετικά με τις καταγραφές της κακοκαιρίας byron, μέχρι τη λήξη της.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν οι γονείς του 2χρονου αγοριού που πέθανε μετά από επίθεση σκύλου

Ναυάγιο με μετανάστες στην Κρήτη - 18 νεκροί

Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για την ανασκόπηση του 2025 - Ένα έτος με μεγάλα έργα, νέες αποφάσεις και αλλαγές

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)