newbeta.ant1news.gr Ναταλία Γερμανού: H on air εξομολόγηση - "Εκεί ένιωσα εγώ την ορφάνια" | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

14/12/2025 17:29

Ναταλία Γερμανού: H on air εξομολόγηση - "Εκεί ένιωσα εγώ την ορφάνια"

Ναταλία Γερμανού: H on air εξομολόγηση - "Εκεί ένιωσα εγώ την ορφάνια"
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Ποια ήταν η απώλεια που τη στιγμάτισε αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου.

Με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Καπουράνη, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Επειδή και εγώ μεγάλωσα με την γιαγιά μου, όταν πέθανε η γιαγιά μου, εκεί ένιωσα εγώ την ορφάνια.

Σαφώς και όταν πέθανε ο μπαμπάς μου. Αλλά την ορφάνια και αυτό το ξεκόλλημα της ρίζας την ένιωσα όταν έχασα την γιαγιά μου, που με μεγάλωσε».

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Καπουράνης ανέφερε: «Εγώ νομίζω ότι με τον θάνατο του παππού μου, κάπως, σαν να είδα κάποια πράγματα λίγο πιο καθαρά. Διότι μου ήταν πολύ βαρύ, όταν πήγαινα να δω τον παππού μου, μετά να τον αποχωριστώ. Δηλαδή θυμάμαι πως αυτό ήταν τρομακτικό συναίσθημα».

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)