Celebrity
GNTM: Η παίκτρια που αποχώρησε λίγο μετά την τελική 10αδα

Άκουσε το άρθρο
Δίπλα σε δυο πρώην παίκτες του GNTM, την Κάτια Ταραμπανκό και τον Έντουαρντ Γεωργίου, πόζαραν τα επίδοξα μοντέλα στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας.
Η δοκιμασία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και έστειλε δύο παίκτριες στον τάκο, μια ανάσα μετά την τελική δεκάδα.
Ο Άγγελος Μπράτης, ο Έντι Γαβριηλίδης και ο Λάκης Γαβαλάς μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκριναν τις πιο αδύναμες, ενώ την καλύτερη λήψη κατόρθωσε να πετύχει σ’ αυτή τη δοκιμασία ο Μιχάλης με την Ξένια να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.
“Έχω μόνο μία φωτογραφία στα χέρια μου, είστε δύο απέναντι μου. Ένα κορίτσι θα αποχωρήσει οριστικά σήμερα από το σπίτι του GNTM και το άλλο θα περάσει στο
Top 9 του διαγωνισμού” είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχοντας απέναντί της την Μιχαέλα και την Ελένη. Τελικά η δεύτερη, αποχώρησε!
“Νομίζω πως ήταν η ώρα της. Όσο να ‘ναι στα σετ δεν την έβλεπα να το ευχαριστιέται τόσο και νομίζω ότι και η ίδια το περίμενε πως κάποια στιγμή θα φύγει. Δεν θεωρώ ότι έχει τη νοοτροπία κάποιου για να φτάσει πιο πέρα” ανέφερε η Ξένια στην κάμερα του GNTM.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

