newbeta.ant1news.gr Ελευθερία Κοντογεώργη: "Δε με ενοχλούν όσα γράφονται για εμένα και τον Μάριο Καπότση" | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

11 Νοεμβρίου 2025 09:39

Ελευθερία Κοντογεώργη: "Δε με ενοχλούν όσα γράφονται για εμένα και τον Μάριο Καπότση"

Ελευθερία Κοντογεώργη: "Δε με ενοχλούν όσα γράφονται για εμένα και τον Μάριο Καπότση"
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Η Ελευθερία Κοντογεώργη μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Μάριο Καπότση.

Η ηθοποιός ωστόσο για μία ακόμη φορά δεν θέλησε να απαντήσει για το θέμα, με την ίδια να μη διαψεύδει, αλλά ούτε να επιβεβαιώνει τις φήμες περί σχέσης με τον πολίστα.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Δεν με ενοχλούν τα πράγματα που γράφονται για μένα και τον Μάριο Καπότση. Έχω πει μόνο ότι με ενοχλεί μόνο αν κάτι με προβάλλει

Δεν έχω διαβάσει κάτι να με προσβάλλει, οπότε γιατί να με ενοχλεί; Τα βλέπω τα δημοσιεύματα» είπε η Ελευθερία Κοντογεώργη και όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε ξανά για τη σχέση της με τον Μάριο Καπότση, η ηθοποιός εξήγησε πως θέλει να μιλήσει μόνο για τα επαγγελματικά της.

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)