Celebrity
Πέτρος Φιλιππίδης: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει - "Δεν θεραπεύεται, σιγά σιγά τρώει όλο τον οργανισμό"

Άκουσε το άρθρο
Τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο είχαν καλεσμένο μέσω skype στην εκπομπή τους σήμερα το πρωί 1/11 ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ιωάννα Μαλέσκου.
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μεταξύ άλλων, έκανε αποκαλύψεις για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός, λέγοντας:
«Αυτό από το οποίο πάσχει, δεν θεραπεύεται. Ο σακχαρώδης διαβήτης και μάλιστα προχωρημένος, όπως είναι στον Πέτρο Φιλιππίδη, σιγά σιγά τρώει όλο τον οργανισμό. Το παλεύει, δίνει τη μάχη του. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι όλοι οι δημοσιογράφοι, όλοι οι σκηνοθέτες, όλοι οι παραγωγοί πλέον έχουν επικοινωνία μαζί του, πλην ενός ηθοποιού.
Μη μου ζητήσετε να τον ονομάσω, δεν θα το κάνω. Αυτόν θα τον φωτογραφίσει ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης όταν αποφασίσει να μιλήσει, και θα μιλήσει. Δέχεται προτάσεις για να επιστρέψει στο θέατρο, αλλά στην παρούσα φάση, ενώ τον συγκινούν αυτές οι προτάσεις, ακόμα θέλει να δοθεί η τελευταία μάχη στον Άρειο Πάγο και να αποτινάξει από πάνω του την κατηγορία που του αποδόθηκε».
Δείτε το σχετικό βίντεο:


