newbeta.ant1news.gr Νικολά Σαρκοζί: Ο γιος του έγινε πατέρας και ονόμασε το παιδί του Νικολά - "Ας μεγαλώσει με σοφία όπως οι συνονόματοι του" | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

24 Οκτωβρίου 2025 14:19

Νικολά Σαρκοζί: Ο γιος του έγινε πατέρας και ονόμασε το παιδί του Νικολά - "Ας μεγαλώσει με σοφία όπως οι συνονόματοι του"

Νικολά Σαρκοζί: Ο γιος του έγινε πατέρας και ονόμασε το παιδί του Νικολά - "Ας μεγαλώσει με σοφία όπως οι συνονόματοι του"
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Παππούς έγινε πριν από λίγες ώρες ο Νικολά Σαρκοζί, αφού ο γιος του Λουίς απέκτησε αγοράκι.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος του πρώην Προέδρου της Γαλλίας γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός μέσω ανάρτησης στα social media, ανακοινώνοντας πως η σύζυγός του Ναταλί Χούσιτς Σαρκοζί, έφερε στον κόσμο αγοράκι, το οποίο πήρε μάλιστα το όνομα του παππού του, Νικολά.

"Υπάρχουν τρεις τρόποι να φτάσει κανείς στην αθανασία, έλεγε ο μεγάλος Κουβανός επαναστάτης Χοσέ Μαρτί: να φυτέψει ένα δέντρο, να γράψει ένα βιβλίο και να αναθρέψει έναν γιο. Χθες, η γυναίκα μου κι εγώ πλησιάσαμε λίγο περισσότερο την αιωνιότητα: γίναμε γονείς. Έχουμε τη χαρά να σας συστήσουμε τον γιο μας — Sylla Nicolas Sarkozy. Είθε να μεγαλώσει, όπως οι συνονόματοί του, με δύναμη και σοφία" έγραψε στην ανάρτηση, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία της συζύγου του με τον νεογέννητο γιο τους μέσα από το μαιευτήριο.

Θυμίζουμε πως από την Τρίτη (21/10) ο Νικολά Σαρκοζί κρατείται στη φυλακή La Sante στο Παρίσι, όπου εκτίει την ποινή των πέντε ετών κάθειρξης για παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του καμπάνιας το 2007 από το καθεστώς Καντάφι.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας έχει αποκτήσει τρεις γιους και μία κόρη.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: associated press

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)