newbeta.ant1news.gr Ετεοκλής Παύλου: "Κοιμάμαι στον καναπέ, μία φορά τη βδομάδα πάω στο κρεβάτι με την Ελένη" | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

Σήμερα 12:05

Ετεοκλής Παύλου: "Κοιμάμαι στον καναπέ, μία φορά τη βδομάδα πάω στο κρεβάτι με την Ελένη"

Ετεοκλής Παύλου: "Κοιμάμαι στον καναπέ, μία φορά τη βδομάδα πάω στο κρεβάτι με την Ελένη"
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Μία προσωπική αποκάλυψη έκανε ο Ετεοκλής Παύλου το πρωί της Τετάρτης 24/9 μέσα από το «Breakfast@Star».

Όπως είπε τα τελευταία χρόνια κοιμάται στον καναπέ και πολύ λίγα βράδια στο κρεβάτι με την Ελένη Χατζίδου.

«Εγώ έχω βρει τη λύση πολύ καιρό πριν, γιατί κοιμάμαι στον καναπέ έτσι και αλλιώς. Όταν είναι να πάω στο κρεβάτι, πάω στην πένα. Πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα στο κρεβάτι, πηγαίνω πλυμένος, καθαρός, χτενισμένος, είμαι στην πένα. Με βλέπει η Ελένη δίπλα της και νομίζει ότι έχει έναν καλλονό. Πηγαίνω στο δωμάτιο την ημέρα που θα είμαι ξεκούραστος και προσέχω μέχρι και την γκριμάτσα που θα κάνω», αποκάλυψε ο Ετεοκλής Παύλου.

 «Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις την καθημερινή τριβή με κάποιον, τον ποθείς πιο πολύ. Ο Ετεοκλής όμως, το παράκανε», πρόσθεσε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

 

 

 

 

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)