Celebrity
Ελένη Χατζίδου: "Δεν είμαι πολύ καλά αυτές τις ημέρες, τις περισσότερες ώρες πονάω"

Άκουσε το άρθρο
Η Ελένη Χατζίδου λίγο πριν βγει στον αέρα της εκπομπής της στο Star περιέγραψε μέσα από βίντεο πως τις τελευταίες ημέρες δεν είναι πολύ καλά καθώς την ταλαιπωρεί το αυχενικό της και πονάει συνεχώς.
«Καλημέρα! Τι κάνετε; Ετοιμάστηκα για την εκπομπή. Ξέρω ότι απέχω πάρα πολύ καιρό από το Instagram, όχι ότι δεν ανεβάζω αλλά δεν σας μιλάω όπως σας μιλούσα, σας κρατάω μούτρα (πλάκα κάνω). Μωρέ δεν είμαι πολύ καλά αυτές τις ημέρες, βασικά πολλές μέρες δεν είμαι καλά, με το αυχενικό που με ταλαιπωρεί. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας πονάω, νομίζω στην εκπομπή μόνο προσπαθώ να ξεχαστώ. Παίρνω και μια αγωγή για να μπορώ να ανταπεξέλθω.
Ευτυχώς με πιάνει και μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, φυσιολογικά και σαν άνθρωπος. Και έχω και τη διάθεσή μου, την όρεξη μου γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι δυνατόν να έχω μούτρα και εσύ να με βλέπεις έτσι απέναντι; Όχι να μοιραστούμε τη χαρά μας. Όταν είμαι καλά και δεν πονάω έχω διάθεση. Φιλιά πολλά, καλημέρα!» είπε η Ελένη Χατζίδου.
Δείτε επίσης - Ελένη Χατζίδου: "Είμαι 16η μέρα σήμερα με κορτιζόνη…" - Η ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας της
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ελένη Χατζίδου: