Celebrity
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας για τη μήνυση από ιερέα: "Δεν νομίζω ότι εκπροσωπεί την εκκλησία επίσημα"

Άκουσε το άρθρο
Μήνυση σε βάρος του κωμικού Αλέξανδρου Τσουβέλα κατέθεσε ιερέας, εξαιτίας πρόσφατης αντίδρασής του σε παράσταση που έδωσε στη Στυλίδα.
Αιτία τα όσα έγιναν στην παράσταση του κωμικού στη Στυλίδα το βράδυ της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας βρισκόταν στη σκηνή και διασκέδαζε το κοινό, όταν εμφανίστηκε σε ένα υπερυψωμένο σημείο ένας ιερέας, με τον καλλιτέχνη κάποια στιγμή να κάνει μια άσεμνη χειρονομία που καταγράφηκε.
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, μιλώντας στην κάμερα τoυ Breakfast@Star, απάντησε πρώτη φορά για το περιστατικό, ενώ αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει ακολουθήσει τη νομική οδό.
"Το πληροφορήθηκα κι εγώ από τους συνεργάτες μου για τη μήνυση. Ο ιερέας ήταν κανονικός ιερέας, γιατί είπαν ότι τον έβαλα εγώ σαν ψευτοπαπά. Το γεγονός ότι κάνει μήνυση ένας άσχετος, δεν νομίζω ότι εκπροσωπεί την εκκλησία επίσημα.
Έχω ενημερώσει τον δικηγόρο μου, έχω πάρει κι εγώ τις κατάλληλες νομικές οδούς και ακολουθεί μια νόμιμη διαδικασία. Αυτό! Δεν έχω διάθεση να απαντήσω σε κάτι. Ο πατέρας μου είναι ιεράς, αλλά δεν έχει καμία σημασία.
Ήταν μια εκπληκτική βραδιά, δεν μπορεί να την αμαυρώσει κάποιος με το ζόρι. Δε με αγγίζουν αυτά. Ο πατέρας μου γελούσε με το βίντεο, γιατί ξέρει τις προθέσεις μου. Οι ιερείς είναι άνθρωποι και πρέπει και αυτοί να γίνονται ένα με τον λαό. Ο συγκεκριμένος ιερέας είναι πολύ αγαπητός στην περιοχή. Έχουμε μία ανάγκη μια εξωστρέφεια στον κλήρο. Εγώ μίλησα μαζί του και φοβήθηκε ότι μου χάλασε την παράσταση" εξήγησε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!