Celebrity
Μαρία Ηλιάκη: "Έχω τσακωθεί πολλές φορές με άλλες μαμάδες στις κούνιες, τις κοιτάζω με άγριο ύφος"

Άκουσε το άρθρο
Η Μαρία Ηλιάκη και ο Κρατερός Κατσούλης λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους στην ΕΡΤ1 βρέθηκαν καλεσμένοι το πρωί της Δευτέρας 8/9 στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον».
Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον σύζυγό της, στην κόρη τους και τις αλλαγές που ήρθαν στην ζωή της μετά τον ερχομό της.
«Είμαι νομίζω ένας άλλος άνθρωπος σε σχέση με 9 χρόνια πριν. Αν με φέρω στο μυαλό μου, τότε ήμουν ένα κορίτσι χαμένο, ψαχνόμουν, αναζητούσα την αγάπη, την αποδοχή. Ξαφνικά, 9 χρόνια μετά, είμαι μαμά, με έναν άνθρωπο που αγαπώ πολύ και νομίζω ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία έχω αλλάξει πολύ», εξομολογήθηκε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.
«Συνειδητά έκατσα πάρα πολύ καιρό στο σπίτι με την Κατερίνα, οι συνθήκες το απαιτούσαν. Έγινε μία μετακόμιση, μία αλλαγή χώρας, έπρεπε όλη η οικογένεια να αλληλοστηριχτούμε. Η μετάβαση δεν ήταν εύκολη, είχε τις δυσκολίες της, όχι τόσο για μένα όσο για τον Στέλιο, που έπρεπε να προσαρμοστεί σε μία νέα καθημερινότητα», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.
«Ήταν ένα ωραίο ξεκουβάλημα, με τα βάρη και τα άγχη του. 4 χρόνια μετά, αφού πέρασα από μία περίοδο που σκεφτόμουν αν κάναμε καλά ή όχι, μπορώ να πω ότι κάναμε καλά που επιστρέψαμε», πρόσθεσε η Μαρία Ηλιάκη.
Κατόπιν, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε: «Η κόρη μου τα τρώει όλα εκτός από τα ανθυγιεινά. Έχω τσακωθεί πάρα πολλές φορές με τις άλλες μαμάδες στις κούνιες, γιατί έρχονται πολύ αγαπημένες γιαγιάδες και μαμάδες, που τις αγαπώ πάρα πολύ μέχρι τη στιγμή που θα βγάλουν από τη σακούλα τη σοκολάτα και θα τη δώσουν στην Κατερίνα χωρίς να με ρωτήσουν. Τις κοιτάζω με άγριο ύφος, είμαι ο… φόβος και ο τρόμος στις κούνιες».
Δείτε επίσης - Μαρία Ηλιάκη: Αγκαλιά με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη, στην παραλία (Φωτογραφία)
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!