Celebrity

19 Μαΐου 2025 12:47

Αλέξανδρος Κοψιάλης για Σοφία Φυρού: "Όλα καλά, δόξα τω Θεώ"

Αλέξανδρος Κοψιάλης για Σοφία Φυρού: "Όλα καλά, δόξα τω Θεώ"
-

Άκουσε το άρθρο

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με την υγεία της η Σοφία Φυρού. Θυμίζουμε πως η Σοφία Φυρού αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι πριν από έναν χρόνο υποβλήθηκε σε προληπτική αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή, λόγω βεβαρημένου οικογενειακού ιστορικού.

Διαβάστε επίσης! Η Σοφία Φυρού για τη μαστεκτομή: "Έμεινα για δύο μήνες χωρίς στήθος"

«Όλα καλά. Δόξα τω Θεώ. Ήρεμα, προχωράμε δυνατά. Η γυναίκα μου, η Σοφία, το μοιράστηκε στα social media. Ό,τι έχει ανεβάσει η Σοφία στα social της. Ξέρω εγώ τι γίνεται στο σπίτι σου; Ό,τι ανεβάζεις στο Instagram είναι αυτό που θες να φανεί, να δείξεις. Μόνο μπροστά πάμε, μόνο ευθεία», δήλωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.


12345   8910
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)