newbeta.ant1news.gr Μέλπω Ζαρόκωστα: Η ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών - "Το έκανα με την καρδιά μου" | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

12 Δεκεμβρίου 2024 15:10

Μέλπω Ζαρόκωστα: Η ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών - "Το έκανα με την καρδιά μου"

Μέλπω Ζαρόκωστα: Η ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών - "Το έκανα με την καρδιά μου"
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Η κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" και ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας επισκέφτηκαν το Γηροκομείο Αθηνών και συνάντησαν την 91χρονη Μέλπω Ζαρόκωστα, η οποία πλέον ζει εκεί.

«Νιώθω άνετα εδώ γιατί το έκανα με την καρδιά μου. Ήταν η χειρότερη αγωνία της ζωής μου, ολομόναχη στα όρη και τα βουνά. Μου λείπει πάρα πολύ το χειροκρότημα του κόσμου», είπε στην κάμερα της εκπομπής του Star η Μέλπω Ζαρόκωστα και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να μην είμαι χαμογελαστή».

Μάλιστα, όταν ο Νίκος Νικόλιζας της είπε ότι ο γιος της είναι συνέχεια δίπλα της, η σπουδαία ηθοποιός απάντησε με χιούμορ: «Αυτό του έλειπε».

Δείτε επίσης! Μέλπω Ζαρόκωστα: Ο γιος της ηθοποιού μιλάει για την απόφαση να μπει στο γηροκομείο - "Έχει κάποια σχετική άνοια"

«Όταν δεν μπορείς να φροντίζεις τον εαυτό σου είναι καλό να σε φροντίζουν και η Μέλπω το αξίζει», είπε η Άννα Φόνσου που βρέθηκε κι εκείνη στο Γηροκομείο Αθηνών.

«Η Μέλπω σταμάτησε την καριέρα της για να φροντίσει εμένα», είπε από την πλευρά του ο γιος της Μέλπως Ζαρόκωστα, Αλέξανδρος Παγουλάτος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)