Παράξενα

Σήμερα10:32

Χαλκιδική: Πήγε στο νοσοκομείο να του βγάλουν δαχτυλίδι και του το έβγαλε…ηλεκτρολόγος (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει ένας άνδρας πως συνέβη στη Χαλκιδική, όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής.

Χαλκιδική: Πήγε στο νοσοκομείο να του βγάλουν δαχτυλίδι και του το έβγαλε…ηλεκτρολόγος (εικόνες)
-

Σε Κέντρο Υγείας της Χαλκιδικής μετέβη ένας άνδρας για να του αφαιρεθεί δαχτυλίδι από το χέρι του, όμως, η υπόθεση πήρε…άλλη τροπή.

«Μόλις μπήκα στο Κέντρο Υγείας της Νικητής, οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να με βοηθήσουν με τεχνικές με σπάγκους που παρακολούθησαν εκείνη την στιγμή στο YouTube, μπροστά μου. Έβλεπαν ότι δεν εξελισσόταν ομαλά το περιστατικό, οπότε έκριναν σκόπιμη τη διακομιδή μου στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής», ανέφερε αρχικά.

Στο Νοσοκομείο όμως χρειάστηκε να περιμένει στην αναμονή. «Τελικά μετά από αρκετή ώρα ο χειρουργός εξέτασε το χέρι μου και αποπειράθηκε με μια αρκετά σύντομη διαδικασία να μου αφαιρέσει το δαχτυλίδι», δήλωσε.

Δαχτυλίδι - Χαλκιδική

Και συμπλήρωσε, ότι κλήθηκε τελικά… ηλεκτρολόγος: «Επειδή όμως πονούσα και ο χειρουργός είχε παράλληλα και άλλον ασθενή που εξέταζε εκείνη την στιγμή, είπε πως πρέπει να καλέσουν ηλεκτρολόγο για να ασχοληθεί με το ζήτημα καθώς δεν ήταν δουλειά του να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο».

Εν τω μεταξύ, από τις διαδοχικές προσπάθειες, ο πόνος γινόταν όλο και πιο έντονος. «Ο ηλεκτρολόγος ήρθε στο νοσοκομείο και ξεκίνησε να τροχίζει με ειδικό εργαλείο το δαχτυλίδι. Φαινόταν αμήχανος που κλήθηκε στο νοσοκομείο για την εκτέλεση μιας τέτοιου είδους ενέργεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, λόγω της υψηλής θερμότητας, προκλήθηκαν και εγκαύματα σε ελαφρύ βαθμό στο χέρι του ασθενούς.

Δαχτυλίδι - Χαλκιδική

«Η νοσοκόμα προσπαθούσε να ρίχνει σταδιακά νερό στο τραύμα, καθώς εξαιτίας της θερμότητας καιγόμουν» δήλωσε ο ασθενής και σημείωσε, πώς: «χρειάστηκε να με περιθάλψει και με παρέπεμψε σε ορθοπεδικό ώστε να ελέγξει τις αρθρώσεις».

Πηγή: thesstoday.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΟΥ - Χολέρα: “Ανησυχία” για την έλλειψη εμβολίων

Κρήτη: Τουρίστας έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Διεισδυτικός στρεπτόκοκκος: Δύο θάνατοι στην Ηλεία


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ