Υγεία

05 Αυγούστου 2024 16:36

Ελλείψεις ΕΣΥ: Γιατροί του στρατού σε Σάμο και Καστελλόριζο

Διάβασέ μου το...

Ανακοινώθηκαν από τον Υφυπουργό ΥΕΘΑ οι δύο τοποθετήσεις οι οποίες αναμένεται να ανακουφίσουν τον τεράστιο φόρτο εργασίας των πολιτικών δομών υγείας στα συγκεκριμένα νησιά.

Ελλείψεις ΕΣΥ: Γιατροί του στρατού σε Σάμο και Καστελλόριζο
-

Στρατιωτικός ιατρός με ειδικότητα χειρουργού ουρολόγου διατέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου με απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννη Κεφαλογιάννη. Όπως ανακοινώθηκε, σε αυτό το πλαίσιο ο συγκεκριμένος αξιωματικός θα διατίθεται στο ανωτέρω νοσοκομείο για μία φορά το μήνα, μέχρι τη συμπλήρωση 30 μηνών.

Παράλληλα, αποσπάται στο Τάγμα Εθνοφυλακής Καστελλόριζου (Μεγίστης) επ' ωφελεία του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου του νησιού, ένας κληρωτός οπλίτης πτυχιούχος Ιατρικής, έως και τις 31 Αυγούστου 2024.

«Η συμπόρευση των Ενόπλων Δυνάμεων με την κοινωνία είναι ιστορικά αναγνωρισμένο και αναπότρεπτο γεγονός. Με αίσθημα ευθύνης, συνεχίζουμε να ενισχύουμε έμπρακτα τη Δημόσια Υγεία, διασφαλίζοντας την ευημερία των συμπολιτών μας και την ισότιμη πρόσβασή τους στο έννομο αγαθό της ιατρικής περίθαλψης» ανέφερε σχετικά ο κ. Κεφαλογιάννης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Εμμανουηλίδου προκρίθηκε στον προημιτελικό των 200μ

Ιράν: ΝΟΤΑΜ για αλλαγή των πτήσεων

 Ναύπακτος: Σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθη για παρενόχληση ανήλικης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ