Παράξενα

07 Ιουλίου 2024 11:11 Τελευταία ενημέρωση : 07 Ιουλίου 2024 14:16

Κρήτη - Ενδοοικογενειακή βία: Την χτύπησε και είπε στο ΕΚΑΒ για δήθεν “τροχαίο”

Διάβασέ μου το...

Την κατάσταση "έσωσε" και σε αυτήν την περίπτωση ο γιατρός ο οποίος εξέτασε την κοπέλα και διαπίστωσε τραύματα που δεν έμοιαζαν με εκείνα από ένα τροχαίο.

Κρήτη - Ενδοοικογενειακή βία: Την χτύπησε και είπε στο ΕΚΑΒ για δήθεν “τροχαίο”
-

Μια ακόμα παρέμβαση γιατρού με τις κατάλληλες ενέργειες την κατάλληλη στιγμή, αποδείχθηκε σωτήρια σε ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά στην Κρήτη.

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα του νησιού neakriti.gr, ένας νεαρός άνδρας 21 ετών και μια νεαρή γυναίκα 27 ετών, αμφότεροι κάτοικοι της περιοχής Μάλια στο Ηράκλειο Κρήτης, κάλεσαν το ΕΚΑΒ ζητώντας να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου Λασιθίου, υποστηρίζοντας ότι είχαν τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα.

Ωστόσο, όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, ο γιατρός που εξέτασε την κοπέλα παρατήρησε ότι οι τραυματισμοί της δεν υπάγονταν στο είδος των τραυμάτων τα οποία συνήθως προκαλούνται από τροχαία ατυχήματα. Ακολούθησε αναφορά εκ μέρους του γιατρού και προανάκριση, και διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός άνδρας είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στη γυναίκα, ασκώντας της βία.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν την υπόθεση, ενώ ο νεαρός άνδρας αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία τοπογράφου: Στα δικαστήρια ο 44χρονος - Αναζητείται ο ηθικός αυτουργός

“ΨΑΡΑ”: Βολές κατά 4 UAV που απείλησαν την φρεγάτα και εμπορικό πλοίο

Υποβρύχιο “JANTINA”: Εντοπίστηκε η πλώρη του, 83 χρόνια μετά την βύθιση στο Αιγαίο (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ