Κοινωνία

04 Ιουλίου 2024 12:50 Τελευταία ενημέρωση : 04 Ιουλίου 2024 13:15

Φωτιά σε Διόνυσο - Γραμματικό: Πολλές εστίες από κεραυνούς

Διάβασέ μου το...

Πολλές εστίες φωτιές έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν δυνάμεις πυρόσβεσης σε Διόνυσο και Γραμματικό. Οι περισσότερες έχουν προκληθεί από πτώση κεραυνών.

Φωτιά σε Διόνυσο - Γραμματικό: Πολλές εστίες από κεραυνούς
-

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμτπης για πυρκαγιά στον Διόνυσο Αττικής. Η έντονη κεραυνική δραστηριότητα προκάλεσε πολλές εστίες στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία εστία είχε ξεσπάσει στον παράδρομο της Εθνικής Οδού και έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για την καταστολή της. 

Λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, που έχει έντονη κεραυνική δραστηριότητα, η πρώτη εστία έχει οριοθετηθεί όμως υπάρχει και νέα σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ άκόμη δύο ξέσπασαν στο Γραμματικό.

Ακόμη εστίες από κεραυνό εντοπίστηκαν στο Ρέμα Χαλανδρίου και άλλες 5 τουλάχιστον από Διόνυσο προς Μαραθώνα που χαρακτηρίζονται ως σημειακές και είναι περιορισμένες.

Για τα περιστατικά στην περιοχή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοίνωσε πως "λόγω της έντονης κεραυνικής δραστηριότητας σε Διόνυσο, Μαραθώνα και Χαλάνδρι, εκδηλώθηκαν διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς σε δασικές εκτάσεις. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις".


Ειδήσεις σήμερα:

Αυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)

O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)

Μαρινάκης για Αυγενάκη: Θα ήταν αδιανόητο να πολιτευτεί με τη ΝΔ μετά από τέτοια συμπεριφορά (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ