Κοινωνία

03 Ιουλίου 2024 13:48

Φωτιά στην Κω: Χειροκροτήματα για τους δασοκομάντος πυροσβέστες (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Κάτοικοι της Κω καταχειροκροτούν τους δασοκομάντος μετά τη μάχη με τις φλόγες στα Καρδάμαινα.

Φωτιά στην Κω: Χειροκροτήματα για τους δασοκομάντος πυροσβέστες (βίντεο)
-

Μετά την πολυήμερη "μάχη" με τις φλόγες, ένα συγκινητικό στιγμιότυπο συνέβη στην Κω, όταν κάτοικοι και τουρίστες καταχειροκρότησαν τους δασοκομάντος που συνέδραμαν στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στο νησί. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο όταν κάτοικοι είδαν στελέχη της 1ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα επιβραβεύοντας έτσι τις προσπάθειες των πυροσβεστών. Μάλιστα κάποιοι σηκώθηκαν όρθιοι από τις θέσεις όπου κάθονταν σε παραλιακά καταστήματα, για να τους χειροκροτήσουν.

Το βίντεο, ανάρτησε και ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βαίλης Κικίλιας ο οποίος ανέφερε στη λεζάντα που το συνόδευε:

"Αυτοί είναι οι ήρωες πυροσβέστες μας και αυτή η υποδοχή που τους αξίζει. Στην Κω έδωσαν ολονύχτια, σκληρή μάχη με τις φλόγες και κατάφεραν να σταματήσουν την ανεξέλεγκτη από τους ανέμους φωτιά λίγο πριν φτάσει στον τρίτο μεγαλύτερο οικισμό του νησιού. Καταχειροκροτούνται από τους κατοίκους και τους τουρίστες της Καρδάμαινας και είναι έτοιμοι για την επόμενη μάχη".


Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ: Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)

Κακοκαιρία – Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ