newbeta.ant1news.gr Σε εξέλιξη είναι αστυνομική επιχείρηση για εγκληματική οργάνωση ρευματοκλοπής στη Θεσσαλονίκη - Άνω των 9 εκατ. ευρώ η ζημιά | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

23 Ιουνίου 2026 12:23

Σε εξέλιξη είναι αστυνομική επιχείρηση για εγκληματική οργάνωση ρευματοκλοπής στη Θεσσαλονίκη - Άνω των 9 εκατ. ευρώ η ζημιά

Συνολικά κατηγορούνται 105 άτομα ως δράστες ρευματοκλοπών.

Σε εξέλιξη είναι αστυνομική επιχείρηση για εγκληματική οργάνωση ρευματοκλοπής στη Θεσσαλονίκη - Άνω των 9 εκατ. ευρώ η ζημιά
-

Ζημιά που ξεπερνά τα 9 εκατ. ευρώ φαίνεται να προκλήθηκε στον ΔΕΔΔΗΕ από τη δράση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, για την εξάρθρωση της οποίας βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί, στη Θεσσαλονίκη, επιχείρηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Β. Ελλάδος, σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης προέβαιναν σε εξειδικευμένες παρεμβάσεις μετρητών ΔΕΔΔΗΕ (επιχειρήσεων και οικιών), σε περιοχές της Αττικής, Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας και Πελοποννήσου, με σκοπό τη ρευματοκλοπή.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρία βασικά μέλη της οργάνωσης, ενώ συνολικά κατηγορούνται 105 άτομα ως δράστες ρευματοκλοπών.

Για την υπόθεση θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στόχος αγνώστων έγινε το σπίτι του περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά - Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση

Μουντιάλ 2026: Χάαλαντ "έστειλε" τη Νορβηγία στα νοκ άουτ

ΑΑΔΕ: Εντόπισε κατασκευαστική με τζίρο… 3 ευρώ!


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)