Κοινωνία
Παναγιώτης Στάθης στον ΑΝΤ1: Η Κυριακή Γρίβα έκανε όσα έπρεπε να κάνει - Η πολιτεία δια των οργάνων της δεν έκανε τίποτα σωστά
Για το μήνυμα που στέλνει η ελληνική δικαιοσύνη μέσω της εισαγγελικής πρότασης μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο Παναγιώτης Στάθης.

Άκουσε το άρθρο
Για πρώτη φορά, τέσσερις αστυνομικοί βρίσκονται μια ανάσα από το εδώλιο του κατηγορούμενου, επειδή δεν προστάτευσαν ως όφειλαν την ζωή ενός πολίτη σε κίνδυνο.
Για το μήνυμα που στέλνει η ελληνική δικαιοσύνη μέσω της εισαγγελικής πρότασης μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο Παναγιώτης Στάθης. Όπως τόνισε «εάν γίνει δεκτή η εισαγγελική πρόταση, νομίζω ότι θα είναι από τις λίγες φορές που η ελληνική δικαιοσύνη θα σταθμίσει, τόσο αυστηρά, όχι κάποιες πράξεις που έγιναν από τους αστυνομικούς, αλλά, αυτά που όφειλαν, θεωρεί να κάνουν, και δεν τα έκαναν».
«Τον πυρήνα των καθηκόντων τους, που ήταν να προστατεύσουν αυτό το κορίτσι, δεν τον εκτέλεσαν. Αυτό το κορίτσι, η Κυριακή Γρίβα... έκανε όσα έπρεπε να κάνει ... η πολιτεία, όμως, δια των οργάνων της, δεν έκανε τίποτα σωστά. Ακόμα και η δικαιολογία που μπορεί να είναι και υπαρκτή ότι υπήρξε υποστελέγχωση στο τμήμα, η αξιολόγηση που κάνει ο εισαγγελέας είναι ότι δεν αρκεί».
«Οι εκφράσεις του τύπου «το περιπολικό δεν είναι ταξί» μπορεί να περιγράφουν μια υπαρκτή κατάσταση όμως δείχνουν ότι ουσιαστικά δεν σέβεσαι τον άνθρωπο που είναι απέναντι σου» ανέφερε.
Δείτε όλα όσα είπε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο.
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

