newbeta.ant1news.gr Κρήτη: 60χρονος δέχτηκε πυρά ενώ κοιμόταν | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

18 Νοεμβρίου 2025 09:36

Κρήτη: 60χρονος δέχτηκε πυρά ενώ κοιμόταν

Όλα τα ενδεχόμενα που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Κρήτη: 60χρονος δέχτηκε πυρά ενώ κοιμόταν
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Ένα σοβαρό περιστατικό καταγράφηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο Τυμπάκι, στη Μεσαρά, όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ένας 60χρονος δέχτηκε πυροβολισμό από καραμπίνα την ώρα που - όπως αναφέρουν οι πληροφορίες -  κοιμόταν στο κρεβάτι του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε από το δρόμο, τα σκάγια διαπέρασαν το κλειστό παράθυρο του δωματίου που κοιμόταν ο 60χρονος και τον τραυμάτισαν.  

Ο άνδρας τραυματίστηκε από σκάγια στο χέρι. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια  στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, συνοδεία γιατρού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.

Το συμβάν καταγράφηκε γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας, η οποία έσπευσε στο σημείο για διερεύνηση των συνθηκών του πυροβολισμού.


Πηγή: cretalive.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Le Monde: Απροσδόκητο όφελος για την Γαλλία, η πρόωρη αποπληρωμή δανείου από την Ελλάδα

Hellenic Train: 24ωρη πανελλαδική απεργία σήμερα

Μίκυ Μάους: Η ιστορία πίσω από το διασημότερο ποντίκι του κόσμου

 



12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)