Οικονομία
Παπαδάκης για ακρίβεια: Το κρέας είναι πλέον κατεψυγμένο και εισαγωγής
Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το ζήτημα της ακρίβειας και τις σημερινές τιμές των κρεάτων.

Άκουσε το άρθρο
Για το ζήτημα της ακρίβειας, αλλά και τις σημερινές τιμές σε αγαθά όπως το κρέας μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.
Οι Έλληνες μένουν εγκλωβισμένοι στην ακρίβεια, με την εγχώρια παραγωγή μοσχαρίσιου κρέατος να καλύπτει πλέον μόλις το 9% της κατανάλωσης, όταν την εποχή του 1980 κάλυπτε περίπου το 80%, όπως ανέφερε ο κ. Παπαδάκης.
Όσον αφορά στο χοιρινό κρέας, ενώ οι περσινές τιμές κυμαίνονταν στα 13 ευρώ το κιλό, φέτος ανέρχονται στα 19 με 20 ευρώ.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδάκης, το κρέας είναι πλέον κατεψυγμένο και εισαγωγής.
Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης εδώ:
Τέμπη - Τέλλογλου: Ο ΟΣΕ καταγγέλει την σύμβαση του σταθμάρχη
Ολυμπιακός - Μπαρτζώκας: Συναισθηματικά μας "σκότωσε" ο τραυματισμός του Κίναν


