newbeta.ant1news.gr Δημήτρης Κόκοτας: Δύο χρόνια στο νοσοκομείο - Αρκετά μακριά το εξιτήριο | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

12 Νοεμβρίου 2025 11:20

Δημήτρης Κόκοτας: Δύο χρόνια στο νοσοκομείο - Αρκετά μακριά το εξιτήριο

Τι απαντά στην εκποπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό" η σύζυγος του καλλιτέχνη για την πορεία της υγείας του.

Δημήτρης Κόκοτας: Δύο χρόνια στο νοσοκομείο - Αρκετά μακριά το εξιτήριο
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από τότε που ο Δημήτρης Κόκοτας έπαθε έμφραγμα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Η σύζυγος του καλλιτέχνη μίλησε στην εκποπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό" για το δημοσίευμα που θέλει τον Δημήτρη Κόκοτα να παίρνει εξιτήριο, το οποίο και διέψευσε.

«Από το στόμα τους και στου Θεού τ'αυτί, αλλά δυστυχώς, όπως φαίνεται, είμαστε ακόμα αρκετά μακριά», είναι η απάντηση που έδωσε η σύζυγός του στο "Πρωινό" 

Ο τραγουδιστής το προηγούμενο διάστημα, ήταν σε αρκετά σοβαρή κατάσταση, κάτι που σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, δεν έχει βελτιωθεί σε σημείο ώστε να λάβει εξιτήριο. 

Η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα είναι σχετικά σταθερή, αντιδρά σταδιακά σε ολοένα και περισσότερα ερεθίσματα αλλά δεν είναι ακόμη σε θέση ώστε να υπάρξει επερχόμενο εξιτήριο. 

Ειδήσεις σήμερα: 

Συναγερμός στη Νίκαια: Πυρπόλησαν όχημα σωφρονιστικού υπαλλήλου - Διακοπή κυκλοφορίας, λόγω χειροβομβίδας

Συνάντηση Μητσοτάκη - Χριστοδουλίδη και συνεδρίαση της 3ης Διακυβερνητικής Συνόδου Κύπρου-Ελλάδας

Πειραιάς: Εντοπίστηκε σορός 70χρονου στο λιμάνι

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)