newbeta.ant1news.gr Συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και ο Α΄ μηχανικός του «Blue Star Χίος» μετά τον θάνατο 20χρονου ναυτικού | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

24/09/2025 21:01

Συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και ο Α΄ μηχανικός του «Blue Star Χίος» μετά τον θάνατο 20χρονου ναυτικού

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 302 του Ποινικού Κώδικα («Ανθρωποκτονία από αμέλεια») και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

-

Άκουσε το άρθρο

 
 


Στη σύλληψη του Πλοιάρχου και του Α΄ Μηχανικού του επιβατηγού-οχηματαγωγού «Blue Star Χίος» Ν.Π. 10883 προχώρησαν οι λιμενικές αρχές, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό 20χρονου μέλους του πληρώματος.

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 302 του Ποινικού Κώδικα («Ανθρωποκτονία από αμέλεια») και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. 


Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες, όταν ο νεαρός ναυτικός, ειδικότητας καθαριστή, εγκλωβίστηκε σε υδατοστεγή θύρα του πλοίου κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου δρομολογίου Ρόδος-Πειραιάς με ενδιάμεσες στάσεις σε Χάλκη, Διαφάνι, Κάρπαθο, Κάσο, Ανάφη και Θήρα.

Με τον κατάπλου στο λιμάνι του Πειραιά, ο άτυχος ναυτικός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο «Τζάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Την προανάκριση διενεργεί το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλάτσι: 14χρονος φωτογράφισε σε τουαλέτες σχολείου ημίγυμνο 9χρονο μαθητή

Συγκέντρωση κτηνοτρόφων στην Ελασσόνα: Αγωνία για την ευλογιά και τα εμβόλια - Τι δηλώνουν στον ΑΝΤ1

Βόλος: Θρήνος στη κηδεία του 21χρονου που σκοτώθηκε πέφτοντας σε φωταγωγό (εικόνες)


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)