newbeta.ant1news.gr Θεσσαλονίκη: Φρουρούμενοι νοσηλεύονται 36χρονη και 34χρονος μετά από το αιματηρό επεισόδιο έξω από κέντρο διασκέδασης | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

15 Σεπτεμβρίου 2025 09:39

Θεσσαλονίκη: Φρουρούμενοι νοσηλεύονται 36χρονη και 34χρονος μετά από το αιματηρό επεισόδιο έξω από κέντρο διασκέδασης

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μέσα στο φορτηγό του 34χρονου.

Θεσσαλονίκη: Φρουρούμενοι νοσηλεύονται 36χρονη και 34χρονος μετά από το αιματηρό επεισόδιο έξω από κέντρο διασκέδασης
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη αιματηρό επεισόδιο, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, όταν 36χρονη τραυμάτισε με μαχαίρι 34χρονο, Τούρκο οδηγό φορτηγού.

Τα δύο άτομα νοσηλεύονται φρουρούμενα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, καθώς μετά τις καταθέσεις που έδωσαν και σε συνεννόηση με την Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε η κράτησή τους- η μεν 36χρονη (ημεδαπή) για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, ο δε 34χρονος αλλοδαπός για παράνομη κατακράτηση και παράνομη βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μέσα στο φορτηγό του 34χρονου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Συγγνώμη ζήτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής Fox & Friends για την πρότασή του να θανατώνονται οι ψυχικά διαταραγμένοι άστεγοι

“Καλημέρα Ελλάδα”: Ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε… στο σπίτι του

Υπόθεση Novartis: Σήμερα η απόφαση για τους "Μάξιμο Σαράφη" και "Αικατερίνη Κελέση"

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)