Οικονομία
Αντιμέτωποι με βαριά πρόστιμα 350.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων
Το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ κατά την ηλεκτρονική διασταύρωση, εντόπισαν πολλαπλές παραβάσεις.

Άκουσε το άρθρο
Βαριές καμπάνες για 350.000 ''ξεχασιάρηδες'' οδηγούς έρχονται... οι οποίοι εντοπίστηκαν στην πρώτη ηλεκτρονική διασταύρωση του Ιουνίου να κυκλοφορούν παρανόμως.
Όπως αναφέρουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι 150.000 οδηγοί από τους συνολικά 350.000 δεν είχαν ΚΤΕΟ σε ισχύ και οι 90.000 δεν είχαν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας.
Το παράδοξο, σύμφωνα με αρμόδια στελέχ,η είναι ότι αρκετά από τα οχήματα που βρέθηκαν ανασφάλιστα, έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας τους, γεγονός που δείχνει ότι κυκλοφορούν κανονικά στους δρόμους.
Οι πρώτες ειδοποιήσεις για τα πρόστιμα αναμένεται να σταλούν από τέλη Αυγούστου έως αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται ανά εξάμηνο.
Δανία: Πήραν το μωρό 18χρονης, επειδή ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης
Αλεξάδρα Νικολαΐδου: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!