Πολιτική

30 Ιουλίου 2024 15:22 Τελευταία ενημέρωση : 30 Ιουλίου 2024 19:45

Υποκλοπές: Η “δικαίωση” για την κυβέρνηση και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση έχει προκαλέσει η απόφαση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών.

Υποκλοπές: Η “δικαίωση” για την κυβέρνηση και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης
-

Η απόφαση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών, έχει εγείρει έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης με δηλώσεις και αναρτήσεις σχετικά να ανακοινώνονται ένθεν κι ένθεν.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν τα εξής, για την απόφαση του Αρείου Πάγου σχετικά την υπόθεση των παρακολουθήσεων:

«Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι αναμένουμε τις αποφάσεις τις Δικαιοσύνης, κάτι που αποτελεί πάγια θέση της Κυβέρνησης.

Η Δικαιοσύνη μίλησε και παρουσίασε το ενδελεχές και εμπεριστατωμένο αποτέλεσμα της έρευνάς της.

Κατά το σκέλος της υπόθεσης που ακόμα εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη, επαναλαμβάνουμε την ανωτέρω πάγια θέση μας περί εμπιστοσύνης στις ανεξάρτητες δικαστικές αρχές.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απόψεις όλων όσοι είχαν σπεύσει να καταδικάσουν υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες πριν την κρίση της Δικαιοσύνης».

Κασσελάκης: Η εμπιστοσύνη μου προς την ελληνική Δικαιοσύνη έχει κλονιστεί σοβαρά

«Σήμερα, με την απόφαση αρχειοθέτησης του σκανδάλου ΕΥΠ-Predator, η εμπιστοσύνη μου προς την ελληνική Δικαιοσύνη έχει κλονιστεί σοβαρά», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας ότι μιλά ως Έλληνας πολίτης και όχι ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αυτό δυστυχώς ταυτίζεται πλέον με τη διάχυτη αίσθηση του ελληνικού λαού ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι το τελευταίο καταφύγιο των αδικημένων. Γι' αυτό μία από τις πρώτες προτάσεις που έχω θέσει προς τον ελληνικό λαό είναι η ριζική αλλαγή στον τρόπο ανάδειξης της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, ώστε να απελευθερωθεί από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό και την εξάρτηση από την εκάστοτε κυβέρνηση», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προαναγγέλλοντας ότι θα ακολουθήσει επίσημη πολιτική δήλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


«Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα» αναφέρει μεταξύ άλλων, ο πρώην ΓΓ του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, σε δήλωσή του με αφορμή το πόρισμα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών.

Ολόκληρη η δήλωση του Γρ. Δημητριάδη έχει ως εξής:

«Πάντα σεβόμουν και σέβομαι το έργο της Δικαιοσύνης. Άλλωστε, αυτό ορκίστηκα να υπηρετώ και στην επαγγελματική μου διαδρομή.

Τα τρία χρόνια και ένα μήνα που βρέθηκα στη θέση του Γ.Γ. του Πρωθυπουργού, υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της Πατρίδας και των πολιτών.

Από την πρώτη στιγμή ανέλαβα άμεσα και με ειλικρίνεια την πολιτική ευθύνη, σεβόμενος τις δημοκρατικές ευαισθησίες των Ελλήνων. Αλλά και για να προστατέψω την Πατρίδα, την Κυβέρνηση και την Παράταξη.

Μέσα σε κλίμα τοξικότητας, διάλεξα τον δύσκολο δρόμο και σιώπησα, παρότι ουδέποτε υπήρξα εμπλεκόμενος.

Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα.»

Πλεύρης: «Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας κύριος Πολάκης χωρίς μουστάκι»

«Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας Πολάκης χωρίς μουστάκι», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το πόρισμα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των παρακολουθησεων.

«Ο Άρειος Πάγος είπε ότι οι επισυνδέσεις από την ΕΥΠ ήταν νόμιμες, ότι δεν υπάρχει καμία σχέση των επισυνδέσεων της ΕΥΠ με το παράνομο λογισμικό, ότι δεν υπάρχει ποινική εμπλοκή κανενός κρατικού αξιωματούχου και καμίας υπηρεσίας», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, στη συζήτηση που εξελίσσεται στη Βουλή, και πρόσθεσε: «Το ζήτημα δεν είναι από ποιον θα ζητήσετε συγνώμη, δεν είναι ότι στοχοποιήσατε την παράταξή μας και την κυβέρνηση, όλο αυτό το διάστημα, δεν είναι ότι στοχοποιήσατε, αδίκως και συκοφαντικά, τον Γρηγόρη Δημητριάδη. Είναι ότι στοχοποιήσατε αδίκως και στοχοποιήσατε τη χώρα στο εξωτερικό με τους ευρωβουλευτές σας. Και εκεί είστε υπόλογοι».

«Προ ολίγου ο κ. Κασσελάκης έκανε ανάρτηση λέγοντας ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι κομματικά εκλεγμένη, αγνοώντας ότι ψηφίστηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων, από 21 μέλη σε σύνολο 26 μελών. Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας κύριος Πολάκης χωρίς μουστάκι. Τοποθετήθηκε λέγοντας ότι θα αποδεχόταν απόφαση μόνο αν υπήρχαν ένοχοι από τη Νέα Δημοκρατία. Αυτοί είστε, μια ζωή στοχοποίηση και σκευωρία», τόνισε ο κ. Πλεύρης.

τηλεφωνικές υποκλοπές

Γεωργιάδης: Καμία σχέση του predator με τις κρατικές υπηρεσίες - Νόμιμες οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ

«Έχουμε ένα οριστικό και αμετάκλητο βούλευμα της ελληνικής δικαιοσύνης, σε επίπεδο Αρείου Πάγου, που σημαίνει ότι δεν σηκώνει καμία νομική αμφισβήτηση, το οποίο λέει ότι δεν υπήρχε καμία εμπλοκή των κρατικών υπηρεσιών, δεν υπήρχε καμία εμπλοκή της ΕΥΠ, και προσέξτε, οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ κρίθηκαν νόμιμες», σημείωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε παρέμβασή του νωρίτερα στη συζήτηση που εξελίσσεται στην Ολομέλεια.

Προηγουμένως, αναφέρθηκε στο πόρισμα του Αρείου Πάγου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος. «Από σήμερα θα κρύβεστε προφανώς πίσω από το πόρισμα του Αρείου Πάγου. Με βάση αυτό το πόρισμα η χώρα είναι πλέον και με τη βούλα παιδική χαρά του οργανωμένου εγκλήματος. Η χώρα πια με βάση αυτό το πόρισμα είναι με τη βούλα μπανανία. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο εργαστήκατε», είπε ο κ. Ηλιόπουλος.

«Το ένα σενάριο είναι ότι κάποιος ιδιώτης, εντελώς τυχαία, ήξερε όλον τον σχεδιασμό της ΕΥΠ και έβαλε, μέσω παράνομου λογισμικού, σε στόχο 27 πρόσωπα, τα οποία παρακολουθούσε και η ΕΥΠ. Τι καταλαβαίνουμε από αυτό το σενάριο; Ότι έχετε διαλύσει την ΕΥΠ, ότι είναι όλα τρύπια και κάνει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει. Δεν σας βλέπω όμως να αγχώνεστε. Σε μια κανονική χώρα, αν μου λέγατε ότι ένας ιδιώτης, παράλληλα με την ΕΥΠ, παρακολουθεί υπουργούς, παρακολουθεί την ηγεσία του στρατού, πολιτικούς αντιπάλους, παρακολουθεί όποιον θέλει σε αυτήν τη χώρα, θα αγχωνόσασταν. Δεν σας βλέπω να αγχώνεστε όμως. Το δεύτερο σενάριο είναι ότι είστε αδίστακτοι που συντονίσατε και οργανώσατε ένα κοινό, ενιαίο, εγκληματικό κέντρο παρακολουθήσεων. Και να είμαστε καθαροί, αυτή η κυβέρνηση σε αυτά που θέλει να υλοποιήσει είναι πολύ αποτελεσματική. Είναι όχι μόνο δικαίωμα αλλά υποχρέωση και των πολιτών και των πολιτικών προσώπων να ασκούνε κριτική απέναντι στους φορείς της εξουσίας. Η δικαστική εξουσία που υλοποιούν το καθήκον τους και έχει και φορείς που δεν υλοποιούν το καθήκον τους», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς.

«Όσα είπατε είναι η πλήρης αμφισβήτηση του κράτους δικαίου της χώρας και η πλήρης αμφισβήτηση της δημοκρατίας στην Ελλάδα» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ερεύνησε την υπόθεση με τη μεγαλύτερη επιμέλεια, πήρε ένορκες καταθέσεις από όλους τους εμπλεκομένους, άσκησε διώξεις σε αυτούς που έπρεπε να ασκήσει και κατέληξε στα εξής συμπεράσματα: Καμία σχέση του predator με τις κρατικές υπηρεσίες. Νόμιμες οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, σε δίωξη πηγαίνουν τέσσερις υπεύθυνοι ιδιωτικών εταιρειών, στο αρχείο οι υποθέσεις όλων των υπολοίπων που είχαν κατηγορηθεί».

«Κανονικά, όλοι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι σήμερα θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει με μια συγνώμη στον Γρηγόρη Δημητριάδη. Τον άνθρωπο που συκοφαντήθηκε, παντός άλλου, στην Ελλάδα, για τις υποκλοπές. Ο πρωθυπουργός, για να αφήσει τη δικαστική έρευνα απερίσπαστη, ζήτησε την παραίτηση του κ. Δημητριάδη. Ο κ. Δημητριάδης, πολύ σωστά, απείχε από κάθε αξίωμα, όλους αυτούς τους μήνες. Αυτήν τη στιγμή όμως, σήμερα, έχουμε ένα καινούργιο δεδομένο. Έχουμε ένα οριστικό και αμετάκλητο βούλευμα της ελληνικής δικαιοσύνης, σε επίπεδο Αρείου Πάγου, που σημαίνει ότι δεν σηκώνει καμία νομική αμφισβήτηση, που λέει ότι δεν υπήρχε καμία εμπλοκή των κρατικών υπηρεσιών, δεν υπήρχε καμία εμπλοκή της ΕΥΠ, και προσέξτε, οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ κρίθηκαν νόμιμες», επεσήμανε ο υπουργός Υγείας.

Σε αυτό το σημείο, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η πρώην εισαγγελέας της ΕΥΠ ελέγχθηκε από τους αρεοπαγίτες και προβιβάστηκε και έγινε προϊσταμένη εισαγγελέας στον Πειραιά. «Αν είχε παρανομήσει, οι αρεοπαγίτες που την έλεγξαν μετά θα της είχαν ασκήσει δίωξη και δεν θα την είχαν προβιβάσει. Άρα, από σήμερα, και μετά από το αμετάκλητο βούλευμα της ελληνικής δικαιοσύνης, σε επίπεδο Αρείου Πάγου, στο κράτος αυτό που λέγεται Ελλάδα, όλοι εσείς είστε υποχρεωμένοι να μην ξανά αναφέρετε σκάνδαλο υποκλοπών, εμπλέκοντας την κυβέρνηση», υπογράμμισε ο υπουργός.

«Όσοι αμφισβητούν το πόρισμα της δικαιοσύνης αμφισβητούν στο σύνολό της την αστική δημοκρατία της χώρας. Θέτει σε αμφισβήτηση το πολίτευμα της χώρας. Είναι αδύνατο να πει κάποιος ότι η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έκανε το χατίρι στην κυβέρνηση για να συγκαλύψει αυτήν την υπόθεση», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Τηλέφωνο - υποκλοπές - απάτες - απάτη

ΚΚΕ: "Πηγή" του προβλήματος είναι το αντιδραστικό νομικό και θεσμικό πλαίσιο του "ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων"

«Το πόρισμα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών είναι αυτό που ήθελε η κυβέρνηση για να συγκαλύψει, για μία ακόμη φορά, τις τεράστιες ευθύνες της. Επιβεβαιώνει ότι "πηγή" του προβλήματος είναι ένα βαθιά αντιδραστικό νομικό και θεσμικό πλαίσιο, που δίνει τη δυνατότητα στις κυβερνήσεις και το κράτος να εντείνουν τη μαζική και προληπτική παρακολούθηση, στη βάση του δόγματος "ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων"» τονίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του και επισημαίνει:

«Αυτό το πλαίσιο, που έχει διαμορφωθεί, διατηρηθεί και ενισχυθεί από όλες τις κυβερνήσεις, στη βάση των κατευθύνσεων της ΕΕ, έχει στο στόχαστρό του, πρώτα από όλα, τον ίδιο τον λαό και τις διεκδικήσεις του. Αυτό είναι το έδαφος για να γίνονται -με μια απλή επίκληση "λόγων εθνικής ασφαλείας"- οι δεκάδες χιλιάδες "νόμιμες" και μαζί με αυτές οι παράνομες επισυνδέσεις, ένα μέρος των οποίων βγαίνει τελικά στο φως».

«Η υπόθεση κατέληξε ουσιαστικά με τον ίδιο τρόπο όπως και η υπόθεση των υποκλοπών στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, βγάζοντας "λάδι" τις κυβερνητικές ευθύνες και συγκαλύπτοντας την ουσία της υπόθεσης. Φυσικά, το "ξέπλυμα" μέσω της δήθεν "ανεξάρτητης" Δικαιοσύνης -της οποίας η ηγεσία διορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση- και των δήθεν "ανεξάρτητων" αρχών, σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνει τις ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και των προηγούμενων. Όσοι σήμερα ανακαλύπτουν χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, είναι οι ίδιοι που απέρριψαν τις προτάσεις του ΚΚΕ για αλλαγή του τρόπου επιλογής της ηγεσίας της» αναφέρει, ακόμα το ΚΚΕ, και υπογραμμίζει καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του:

«Αποδεικνύεται και με αυτή την αφορμή ότι το "κράτος δικαίου" που υπερασπίζονται όλοι τους, δεν είναι άλλο από το κράτος της αδικίας, της εκμετάλλευσης, της καταπάτησης κάθε λαϊκού δικαιώματος και ελευθερίας για να θωρακίζεται η εξουσία του κεφαλαίου. Στα χέρια του λαού βρίσκεται η υπεράσπισή τους, στον δρόμο του αγώνα για την οριστική ανατροπή αυτής της αδικίας».

Κωνσταντοπούλου: Ντροπιαστική η ανακοίνωση του Αρείου Πάγου για υποκλοπές

Την σύγκλιση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής στην οποία, όπως είπε, πρέπει να διαβιβαστούν από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου όλα τα έγγραφα της προκαταρκτικής εξέτασης μαζί με το πόρισμα για την υπόθεση των υποκλοπών, για να συζητηθούν, ζήτησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει σαφέστατο πρόβλημα δημοκρατίας.

Σε παρέμβαση της στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ψυχική υγεία, η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε «ντροπιαστική την ανακοίνωση που εξέδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για το ζήτημα των παράνομων τηλεφωνιών παρακολουθήσεων», σημειώνοντας ότι δεν περιποιεί τιμή για τη δικαιοσύνη, ενώ έκανε λόγο για εξόφθαλμες κυβερνητικές ευθύνες.

Όπως είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, απευθυνόμενη στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, δεν πρόκειται περί αμετάκλητου βουλεύματος του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών, αλλά για προκαταρκτική εξέταση.

«Σπεύσατε να πείτε ότι πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη για τον επικεφαλής της ΕΥΠ Γρηγόρη Δημητριάδη και οι βουλευτές σας χειροκρότησαν. Δεν μαθαίνετε από τα λάθη σας. Με τον ίδιο τρόπο είχατε χειροκροτήσει και τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή για τον οποίο ισχυρίζεστε ότι είναι αθώος και πρέπει να σας δώσουμε και τα εύσημα. Και ήρθατε με τον ίδιο τρόπο να ζητήσετε και τα ρέστα για γεγονότα που σας καθιστούν υπεύθυνους», ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε:

«Λυπάμαι παρά πολύ που για άλλη μια φορά εισαγγελείς του Αρείου Πάγου αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Έχουν προηγηθεί πολλοί άλλοι -και ο κ. Ντογιάκος και η κ. Δημητρίου και άλλοι- δυστυχώς φαίνεται όταν διορίζεσαι από την κυβέρνηση τείνεις να την δικαιολογείς, όμως αυτό δεν έχει καμία σχέση με δικαιοσύνη. Και βεβαίως δεν πρόκειται περί κανενός αμετάκλητου βουλεύματος. Μιλάμε για ένα απλό πόρισμα προκαταρκτικής εξέτασης που αντί για 4 μήνες που ορίζει ο νόμος διήρκησε δύο χρόνια ώστε να είναι μυστική και μη προσβάσιμη».

«Η πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας τώρα που ολοκληρώθηκε και πομπωδώς ανακοινώνεται ότι υπάρχει και πόρισμα, είναι να συγκληθεί η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, να διαβιβαστούν σε αυτή από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου όλα τα έγγραφα της προκαταρκτικής εξέτασης και το πόρισμα, και να συνεδριάσει διότι υπάρχει σαφέστατο πρόβλημα στη δημοκρατική λειτουργία και στη διαφάνεια στη λειτουργία των θεσμών στη χώρα που εμπλέκει δυστυχώς και τη δικαιοσύνη», κατέληξε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Νέα Αριστερά για πόρισμα Αρείου Πάγου περί παρακολουθήσεων: Μαύρη μέρα για τη Δημοκρατία, τους θεσμούς της Δικαιοσύνης και το Κράτος Δικαίου

«Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τη Δημοκρατία, τους θεσμούς της Δικαιοσύνης και το Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα. Σφραγίζεται και με τη βούλα της δικαιοσύνης η μεγαλύτερη συγκάλυψη στη σύγχρονη ιστορία», τονίζει η Νέα Αριστερά, με αφορμή το πόρισμα του Αρείου Πάγου που δημοσιεύεται σήμερα στα ΜΜΕ, κατά το οποίο «δεν υπάρχει καμία εμπλοκή της ΕΥΠ ή άλλης κρατικής υπηρεσίας με το Predator, ενώ οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών εταιρειών θα βρεθούν αντιμέτωποι με πλημμελήματα». Η Νέα Αριστερά αναφέρει ότι «50 χρόνια ζωής για τη Γ' Ελληνική Δημοκρατία η Ελλάδα γίνεται η εξαίρεση στον ευρωπαϊκό κανόνα. Ένα καθεστώς παραδομένο στο οργανωμένο έγκλημα και στο παρακράτος».

Η Νέα Αριστερά θυμίζει ότι «λίγο μετά την αποκάλυψη της παρακολούθησης Ανδρουλάκη - "λανθασμένος χειρισμός από την ΕΥΠ" σύμφωνα με τον πρωθυπουργό- την απομάκρυνση του κ. Δημητριάδη και την αποπομπή του διοικητή της ΕΥΠ κ. Κοντολέοντα, ο κ. Μητσοτάκης δήλωνε ότι θα πέσει άπλετο φως». Με αφορμή τη σημερινή εξέλιξη, το κόμμα σχολιάζει ότι «με λίγα λόγια, οι αποκαλύψεις της μαχητικής ερευνητικής δημοσιογραφίας, οι δεκάδες κοινοί στόχοι ΕΥΠ και Predator, υπουργοί, πολιτικοί της αντιπολίτευσης, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, εισαγγελείς, τραπεζικοί, ήταν αποτέλεσμα... τυχαίων γεγονότων και συμπτώσεων».

Σύμφωνα με τη Νέα Αριστερά, «γίνεται πια εμφανές το γιατί η κυβερνητική πλειοψηφία έστησε μια επιτροπή-παρωδία, φυγάδευσε κρίσιμους μάρτυρες και απέκρυψε ζωτικής σημασίας καταθέσεις και στοιχεία στο όνομα του "απορρήτου". Γιατί επιχειρήθηκε πραξικοπηματικού χαρακτήρα αλλοίωση της σύνθεσης της ΑΔΑΕ. Τώρα ο κ. Δημητριάδης μπορεί να επιστρέψει και επισήμως στα καθήκοντά του δίπλα στον κ. Μητσοτάκη».


Ειδήσεις σήμερα:

Συριακή ΜΚΟ αναφέρει ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Νότια Συρία

Βουλή: Νέα κόντρα Πολάκη - Γεωργιάδη

Ενδοοικογενειακή βία: Τουρίστας έσωσε ανήλικη από τον πατέρα της

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)